Projděte si detaily firmy od
Všech zaměstnanců (1)
Všech oddělení/oborů (1)
Komentáře zaměstnanců
Pracovitost a vstřícnost je vždy dobře oceněna.
Odměňovací systém je založen na hrubé mzdě, tipech/dýškách a občasně na bonusu za práci/výkon.
Rozhodně je třeba se zaměřit na to, aby výplata nebyla z 1/2 založená na tiprch/dýškách. Občas může být fajn vyzkoušet nápady zaměstnanců, kteří toho vědí více o své práci, než-li nadřízení.
Příjemné pracovní prostředí
Máte okolo sebe tým mladšího až středně starého kolektivu. Všichni zde rádi pracují s lidmi, ale především poznáte spoustu zajímavých lidí, kteří denně navštěvují Esenci. Stačí se jen nebát a zkusit si to.
Uplatnění pro lidi bez zkušeností
Obor gastronomie je skvěle konstruovaný na start práce bez zkušeností. Pokud má člověk chuť se učit, je mu vše dopřáno.
V době hodnocení byl/a:
Současný zaměstnanec
Z oddělení:Obsluha zákazníků, prodej na prodejně
Odpracoval u zaměstnavatele:méně než 1 rok
Napsáno:prosinec 2021
Byl tento komentář užitečný?
Nahlásit







