s kolegynemi na prodejně,super kolektiv
jinak nic moc
přístup k zaměstnancům nejhorší co jsem zažila
benefity pouze stravenky
ve výpovedi nedostanete už stravenky ani odměny
když něco chtěli tak hned,když zaměstnanec tak někdy i po nekolika urgencích
platové podmínky
chování ze strany vedení firmy
neustálý stres ze strany změstnavatele
málo zaměstnanců
zaskakování zaměstnanců na prodejny, kde není chybí personál
Je příjemné, že můžete uplatnit zaměstnaneckou slevu 25%-30%-40% , která je rozdělená podle dodavatelů. LEGO, MATTEL, HASBRO, SPINMASTER, EPLINE, DINO, ALBI, aj. Dostáváte jako JEDINÝ benefit stravenky. A příspěvek na pojištění (v případě úmrtí, získá vaše rodina 10 000,-Kč jako ztratné).
Když si přejete přidat (peníze). Firma Vám přidá, ale ještě více povinností a práce a papírování.
Na prodejně platí dvojí metr ( ty méně chytré, ty které většinou vytvářejí klubové kartičky, nabízí položky u pokladny, všechno zákazníkům trpělivě vysvětlují a snaží se ze všech sil, aby to šlapalo. No a potom tam jsou ty druhé děvčata, které se snažit tolik nemusí, ale i tak jsou DOKONALOST SAMA).
Vzhledem k tomu, že na prodejně je převážně ženský kolektiv, setkáte se zde s přetvářkou a neupřímností. Ovšem nutno dodat, žene ode všech!
Nepochopená je u mne i dlouhá víkendová směna. V sobotu by mohlo být úplně klidně otevřeno pouze do 12:00. A všechny neděle ZAVŘENO.
Toto zaměstnání se velice těžko kloubí s rodinným životem. Musíte počítat, že jste celé dny (a to od rána až do večera) v zaměstnání.
Neočekávejte žádné benefity či poděkování za dobře provedenou práci navíc (ze strany zaměstnavatele).
U této firmy máme ještě 16 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?