Havelková & Partners, advokátní kancelář, s.r.o.

6 hodnocení s 6 komentáři
Nejužitečnější komentář
Myslím, že ve svých 40-ti letech již dokážu posoudit hodnotu a kvalitu prostředí, vztahů na pracovišti, vytížení a atmosféru v zaměstnání a troufám si říct, že právě zde jsem zakotvila a ze své strany vím, že kotvu nezvednu, protože si cením přístupu, jakým zde vše funguje. Majitelé s lidským přístupem, kdy se dá o všem promluvit, respektující osobní potřeby zaměstnanců a zároveň také posouvající člověka profesně vpřed. Ač člověk chybuje, dokážou chyby předestřít, upozornit na ně, ale díky svému přístupu vykřesat tímto poukázáním v zaměstnanci kladným způsobem posun, aby jeho výsledky byly stále lepší. Osobně jsem takto profesně nikdy spokojena nebyla jako nyní. Oceňuji slušné jednání na úrovni, přesto ve velmi příjemné, místy až domácké atmosféře, kterou vedení vytváří. Pokud by mohly vzniknout pochyby o reálnosti mého hodnocení, můžete mne navštívit přímo v kanceláři, ovšem jen v pracovní hodiny a všední dny, o víkendech opravdu nepracuji:-) Marie
Napsáno:říjen 2018
Chci si přečíst komentáře
Firemní atmosféra v kostce
Jaký je zaměstnavatel83 %
Kolegové93 %
Nadřízení84 %
Zaměstnanci si tu pochvalují:
Práci v týmu mladých lidí
doporučují 4
Řád a pravidla
doporučují 4
Příjemné pracovní prostředí
doporučují 3

Zaujala / nezaujala vás firma Havelková & Partners, advokátní kancelář, s.r.o.?