New Dimension, s.r.o.

otevřenost v komunikaci, kreativita, objektivita, práce se zpětnou vazbou, profesionalita, budování formální i neformální organizace
ani ne
Napsáno:duben 2020

V ND pracuje skvělý tým lidí, kteří se navzájem podporují. Pracovní doba je flexibilní a umožňuje efektivně plánovat a skloubit pracovní a osobní život. To vše je možné díky důvěře, která mezi lidmi ve firmě zaujímá pevné místo.
Ačkoli se snažím, nic mě v tuto chvíli nenapadá.
Napsáno:březen 2020

Lidský přístup, kvalitní zázemí, ochota vzájemně si pomáhat, pochopení ze strany zaměstnavatele i nadřízených, férové jednání, výplata vždy včas, korektní a přátelské rozloučení při odchodu z firmy
Vždy je v každé firmě co zlepšovat, ale upřímně mám pocit, že tahle firma je tak osobitá a výjimečná, že nejde říct snad ani jedna věc, se kterou bych byla nespokojená. Ano mohla bych říct, že je to třeba dlouhá pracovní doba, ale ani to by nebyla pravda, protože práce tady Vás baví a je tu velmi dobré zázemí jak prostorově, tak lidsky a tudíž je Vám jedno jestli odcházíte ve 14:00 nebo v 17:30. Je to firma, kde každý, kdo se chytí, dělá všechno pro to, aby firma rostla - je to jeden velký tým se stejným cílem - progress. Není zde žádná povýšená nadřazenost zaměstnavatele apod.

Práci, co dává hlubší smysl
Protože nedělají rutinní práci a nedělají to pro peníze, ale proto, že to všechny baví. Je to tvořivá práce, kde každý z týmu do výsledného projektu nebo cíle dají něco ze sebe.

Příležitost využít cizí jazyky
Protože má tato firma zahraniční klienty a své produkty nabízí jak v češtině tak v angličtině.

Přátelský kolektiv Rozmanitá práce Příjemné prostředí ve firmě

Možnost neustálého seberozvoje Lidský a partnerský přístup Super lidi
Napsáno:březen 2022

Svobodná firma Lidskost Rodinná atmosféra
Napsáno:leden 2020

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma New Dimension, s.r.o.?