Tradiční celo-skupinové sportovní akce ČSOB
Tradiční obchodní konferenci ČSOB Leasing
Tradiční obchodní konferenci ČSOB Leasing
Příjemné prostředí+2

ČSOB Leasing, a.s.

Finanční leasing, operativní leasing, spotřebitelský uvěr a pojištění

ČSOB Leasing je lídr na trhu financování vozidel, strojů a zařízení. Už 30 let pomáháme našim klientům uskutečňovat jejich plány díky širokému portfoliu leasingových a úvěrových produktů. Jsme bezpečným partnerem při financování díky silnému finančnímu zázemí ČSOB a KBC Group. Poskytujeme stabilitu a jistotu nejen našim klientům, ale i zaměstnancům.

Příspěvek na stravování, moderní pracovní prostředí, sick days
Neférové jednání, nezájem o potřeby zaměstnanců
Napsáno:červen 2021

Finančně silná firma, ve které byly peníze; schopní kolegové
Koncentrovaná všudypřítomná "politika" na všech pracovních úrovních - všichni sledují, "kdo je jak silný a aktuálně v kurzu" a spekulují = ubírá to firmě na výkonu; alibismus a účelová polopravdivá manažerská komunikace - řeknu A a o B už raději nemluvím; SW pravěk a technologická zaostalost schovaná za bezpečnostní politiku
Napsáno:květen 2020

-Myslím, že je to hodně o tom, do jakého týmu se dostanete. V jednání i ve spolupráci jsou velké mezitýmové rozdíly. Za mě spokojenost. Máte jasná pravidla, postupy a pakliže je vůle na to jít cestou mimo ně z Vaší strany, jde to. Důležité je, nebát se zamyslet, zda to, co děláte, má smysl a když ne, tak to říct. V tomto jsem měla vždy podporu jak od kolegů, tak manažera. - nové sídlo na Radlicích je super i přes počáteční nevole se tam stěhovat. Vzdušnější, moderní, navíc jste si blíž s kolegy, se kterými spolupracujete a ledacos si lépe vysvětlíte a najdete řešení, ke kterému dřív nebyla třeba vůle....
Špatné "systémy", resp. mnoho pomocných tabulek, na kterých stojí celá firma a žádný centrální interní systém pro všechny. Pro své práci je třeba pracovat kolikrát s 10 "aplikacemi" najednou, abyste dostali ucelenou informaci.
Napsáno:srpen 2019

Možnost růstu, zaškolení při nástupu, možnost průběžného vzdělávání. Je možné se profilovat a přecházet do jiných týmů. Je možné a žádané navrhovat úpravy procesů pro větší efektivitu práce.
Když je třeba učinit rychlou změnu, ne vždy je schváleno v dohledné době, mnohdy složité procesy. U některých věcí nejsou jasné návaznosti a odpovědnosti jednotlivých týmů.
Napsáno:srpen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti ČSOB Leasing, a.s.?
Kolegové Fér přístup
Benefity Integrace s mateřskou společností

Po uplynutí krize v roce 2008 se zcela změnilo vedení ve společnosti a začalo se více vnímat, že gró firmy jsou právě lidské zdroje... Líbilo se mi, že samozřejmě se musela odvést práce, ale zaměstnancům byly poskytnuty benefity ve smyslu poděkování - například na společném víkendu, kde se lidé mohli setkat s kolegy i z jiných poboček a z centrály...Takové uvědomění, že pro firmu prostě pracují lidé...
Docela tlak na výkonnost....někdy to bylo hodně stresující

Po zapracování smlouva na dobu neurčitou, systém vzdělávání, samozřejmě za odvedenou práci slušné mzdové ohodnocení plus systém motivačních benefitů

Možnost kariérního postupu
Vzdělávání, tato firma je myslím vhodná pro kariérní vzestup, pokud se budete zajímat o práci ve finančnictví. Škála školení, super kolegové...nicméně z mého osobního pohledu také na druhou stranu docela stresující...ale to byl můj osobní handicap
Napsáno:říjen 2018

Velmi pěkné moderní prostředí, parkování v garážích, skvělá kantýna, luxusní snídaně a obědy, zajímavé benefity, flexibilní pracovní doba, bonusy, příspěvek do kafetérie, sickdays
Chování nadřízeného
Napsáno:srpen 2025

Náplň práce, kolegové, krásné kanceláře, benefity.
Napsáno:únor 2024

Z dnešního pohledu oceňuji zodpovědný a solidní přístup zaměstnavatele ( zajímavé finanční ohodnocení, dobrý fix + slušná variabilní složka + odměny za dosažení ročních cílů)-nikdy se za 30 let nestal, že by nedošla výplata nebo odměny se zpožděním, benefity ve formě příspěvků na penzi - na druhé straně vykoupené jistou konzervativností a malou pružností v procesních změnách korporace a děláním osobní politiky na nižších manažerských pozicích. Celkově ale hodnotím s odstupem kladně.
Deklarovaná ochota k nutným změnám v procesech - skutečnost ale za deklarací poněkud pokulhávala... změny se realizovaly vlekle... Dělání osobní politiky na manažerských pozicích pod nejvyšším vedením - na druhé straně se jedná i vjiných firmách o běžnou realitu
Napsáno:březen 2023

přímý nadřízený, kolegové, zajímavost práce,
slabá podpora ze strany centrálních týmů, zastaralé a nefunkční systémy.

Pružnou pracovní dobu
jedná se hlavně o obchodní pozice, kdy je třeba se přizpůsobit potřebám klienta, a časově si svoji práci řídíte sami
Napsáno:březen 2022

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma ČSOB Leasing, a.s.?