Kolektiv, možnost dělat i to co mě baví, příjemné prostředí, benefity
nízká mzda, nemožnost HO, sick days,
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Tzv. homeoffice je možný u pozic, kde to povaha práce dovoluje. Mzda se u nás pravidelně navyšuje. Sick days jsou v jednání.
v práci oceňuji pružnou pracovní dobu i možnost HO, dále si vážím všech benefitů společnosti (jízdné pro nás i rodin. příslušníky, příspěvek na tábor, Sodexo účet s připisováním bodů, příspěvek penzijka, společenské akce i pro rodin. příslušníky aj.)
přivítala bych "sick day" (např. 3-5x do roka) jako je to v jiných společnostech
Děkujeme za podrobnější hodnocení. Těší nás, že jste u nás spokojen/a. Vašeho názoru si ceníme a budeme se jím zabývat.
PMDP se dobře stará o své zaměstnance. Vždy se jim snaží dopřát maximum pro jejich spokojenost.
Velká většina nadřízených se vždy snaží podřízeným vyjít vstříc - jak pracovně, tak i soukromě (ŘD, atd..).
Jsou tu výborné Benefity, které jsou zde velmi nadstandardní oproti jiným zaměstnavatelům.
Výborný zaměstnanecký jízdní tarif.
O své zaměstnance se opravdu starají, a udržují nás v nejlepší formě. Pokud se člověk rád zdokonaluje a učí se novým věcem a rád si zvyšuje kvalifikace, a chce mít jistou a stabilní práci, tak práce u PMDP je dokonalým místem.
Někdy může být horší komunikace mezi jednotlivými úseky, lidmi. ( Občas bych zas tvrdil pravý opak )
Některé metody mohou působit zastarale, avšak už postupně dochází k modernizaci všeho a PMDP se snaží využívat moderní způsoby a inovuje.
Děkujeme Vám za Vaše podrobné hodnocení 😊 Vašeho názoru si ceníme. Těší nás, že jste u nás spokojen/a. Na vylepšení vnitropodnikové komunikace neustále pracujeme a doufáme, že informovanost bude fungovat lépe než v minulosti.