INDUS, spol. s r.o.

Činnosti soukromých bezpečnostních agentur

Flexibilita směn Po směně vždy čistá hlava.
Smlouvy pouze na DPČ
Napsáno:listopad 2024

Slušné jednání od vedoucí. Manšaft hrůza, pracovní podmínky děs.
Napsáno:červen 2021

Práce na pohodu
Malý plat Žádný čas na sebe

Klidnou práci
Moc se tam nenadřete
Napsáno:březen 2021

Nejvíce jsem byl spokojen s místem kde jsem svou pracovní pozici vykonával (to byl důvod mého zájmu mimo jiné), na tom však zaměstnavatel nemá zásluhu, jednoduše by ho nahradil někdo jiný s podobnými službami kdyby nebylo jeho a bohužel by tomu tak bylo nejspíše i lépe kdyby se tam ta změna odehrála. Cením přístup zaměstnavatele z hlediska náplně práce a péče o pohodlí zaměstnanců.
Osobně jsem nezažil potíže s opožděnou nebo neúplnou výplatou, ale někteří moji kolegové ano. Problémy jsem zažil při organizaci směn a neferový přístup v jejich (ne)nabízení. Výtku bych také přidal k výši mzdy, je nepochopitelné proč je až dvojnásobný rozdíl se stejnou pozicí a náplní práce pouze na jiném umístění. Chápu však, že to souvisí i právě s místem výkonu práce a na to má jistě vliv klient, který si služby platí, tudíž v tomto nemohu dávat plnou vinu zaměstnavateli, na kolik však má v tomto on vliv ? To se zaměstnanec těžko dozví, ale dvojnásobný rozdíl je opravdu příliš. K tomuto zaměstnavateli bych se nevrátil pokud by se firma nezměnila razantně k lepšímu a vzhledem k problémům, které jsem zažil osobně a především ještě horší moji kolegové, jejichž problémy byly v takové frekvenci, kterou jsem nikde jinde nezažil a tudíž je pokládám spíše za důvěryhodné, tak nemohu, již plně důvěřovat této firmě nebo spíše lidem, kteří ji vedou.

Uplatnění pro starší 50 let
Věřím, že starší 50 let častěji ocení klidnou a nenáročnou práci s příležitostí velmi zajímavého místa výkonu práce, dle toho však vypadá i mzda. Jistě záleží i na pozici a umístění, píši pouze ze své vlastní zkušenosti.
Napsáno:leden 2021

Bohužel této společnosti chybí celkově velký počet pracovníků. Aspoň tedy v Praze,Kde jsem doposud působil. Ani budoucnost v tomhle směru nevypadá příznivě.
Napsáno:květen 2019

To nevím, byla to prostě práce, kterou jsem v tu dobu potřeboval.
Lepší výplaty zaměstnancům u ostrahy a nějaké benefity, jako třeba stravenky.
Napsáno:září 2017

Klidný objekt, vcelku slušní kolegové, neslušní byli odfiltrováni jinam. Mohl jsem si plánovat volno i směny. Bohužel ke konci se to nějak rozložilo. Vedoucí byl odejit, ač v podstatě zaslouženě a nastal chaos. Mají hodně objektů, vybíral bych opatrně.
Manažer neustále přemlouval na služby na jiných objektech, protože mají neustále podstav. Kdo se neubránil, makal šíleně hodin na mnoha budovách a nakonec většinou utekl. Nechtěli dát HPP, stále DPP dokud to jen šlo, vzhledem k novým zákonům o HPP tam může být posun. Benefity k platu žádné. Občas hraní si na vojáky od managementu. Ale když platí málo, každý "nezoufalec" na kterého to zkoušeli, utekl. Strašně špatně platí na dnešní dobu. Ale co slíbí to zaplatí. Směny jsou díky všem možným požadavkům cik cak noční denní, aby se vyhovělo všem požadavkům na volno. Biorytmus těžce narušený. Asi záleží na objektu, neznám žádný, kde je to úplně v pohodě. Někde nemají lidi a jedou téměř nonstop.. Management si jich za to, co jsem viděl moc ale neváží, ač peníze za směny navíc proplácí.

Uplatnění pro starší 50 let
Nic složitého k zaškolení. Maximální pár jednoduchých programů - docházka, kamery, kde se dělá několik jednoduchých úkonů. Žádné velké běhání. Možnost minimálně půl směny sedět.

Klidnou práci
Na hodně objektech se sedí desítky minut až hodiny, kouká do kamer, něco málo zapisuje, půjčují se klíče, pak se obejde objekt, něco se zapíše, styk s vlastníky/nájemníky je minimální, každý den/noc stejně (není to ale všude!). Občas tedy nějaký poplach, většinou planý, je třeba fungovat. Nepříjemné je mít rozhozený režim kvůli nočním.
Napsáno:září 2024

Možnost domluvit směny dle mých požadavků.
Důsledněji hájit pracovní podmínky svých zaměstnaců vůči obcodním partnerům.
Napsáno:březen 2018

Mají slušné uniformy. Převážně dávájí DPP.
Napsáno:červenec 2021

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma INDUS, spol. s r.o.?