- rozvíjející se zaměstnavatel zaměřený na růst společnosti
- součást velkého EPH
- pěkné prostředí a příjemní kolegové
- flexibilní pracovní doba
- možnost home office (dle nadřízeného a pozice)
- pořádání pracovních akcí a výletů
- občasné školení a vzdělávání
- různé nabídky navíc (např. jóga hodiny, objednávky potravin apod.)
- relativně přiměřené ohodnocení
- možnost se uchytit bez logistického vzdělání
- někdy horší komunikace ze strany zaměstnavatele
- u někoho může být i horší komunikace s nadřízeným
- mírně "nepřátelský" postoj vůči sesterským společnostem (soutěžení s nimi, zlehčování jejich pozice)
- méně benefitů v porování s jinými atraktivními zaměstnavateli (např. místo stravenek je společný páteční oběd v práci, relativně drahá multisportka oproti ostatním zaměstnavatelům a není ji možné čerpat za body z cafeterie, menší částka v cafeterii)
- u některých pozic/nadřízených je omezen/není možný home office
- nepokračuje se se znalostmi, které jsme si odnesli ze školení a zapomene se zcela na to
- (běžná) fluktuace zaměstnanců
Jedná se o stabilního zaměstnavatele s rostoucími zisky a důrazem na růst společnosti. Ve společnosti přibývá zaměstnanců. A nikdy nebyl problém s vyplacením mzdy nebo jinou nejistotou ohledně budoucna.
Rozmanitou práci
Logistika je velmi dynamický obor a řeší se při něm mnoho různých věcí. Skoro každý den se člověk naučí něco nového. Není proto mít potřeba strach, že bude člověk dělat pořád to stejné, ale záleží také na pozici.