Bylo by dobré, kdyby si zaměstnavatel více cenil svých zaměstnanců jako lidí a ne jen jako pracovního nástroje, který mu vydělává peníze. Pokud by si zaměstnavatel více cenil svých zaměstnanců, pak by si ho jistě více cenili i zaměstnanci
Nejvíce se v této společnosti řeší finance - neboť některé pozice jsou velmi neadekvátně ohodnocené. Naopak zase některé pozice jsou ohodnoceny až nad rámec a za co ? snad ze sympatie?
Díky XO foods jsem poznal mnoho zajímavých lidí - moji klienti jsou špičkoví šéfkuchaři. Jedná se o pestrou práci, která mne v oblasti gastronomie velice obohatila.
Moji kolegové patří mezi profesionály a vím, že se na ně mohu vždy spolehnout.
Práce v XO foods mě naplňuje a těší každý den.
V tuto chvíli nemohu přijít na nic, co by měl můj zaměstnavatel změnit.
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?