Vše jde řešit přes telefon, nábor, zpětná vazba. Nezabere to měsíčně až tolik času a jako přivýdělek je to super. Mám jen pozitivní zkušenosti s Data Sevis a rozhodně doporučuji
Možnost plánování směn dle svých časových možností
Ochota nadřízených vyřešit veškeré požadavky (plánování směn, volno, nutno skončit dříve z důvodu např. návštěvy lékaře atp.)
co bylo negativního na této práci ?
asi jen ty "mrtvá" místa mezi projekty, tím myslím, to že občas nebylo na čem pracovat nebo se přesouvaly projekty
tohle není, ale chyba zaměstnavatele, to je ze strany klienta/(ů) pro které jsme pracovali
Firma Data servis - informace s. r. o dává příležitost lidem získat zkušenosti v oblasti marketingových výzkůmu.
Práce je vhodná i pro studenty.
Nepožaduje mít předchozí zkušenosti v oboru
Zaujala / nezaujala vás firma Data Servis - informace s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?