Různorodá práce, možnost přivýdělku o víkendech a lidský přístup vedení firmy. Pro fanoušky motosportu splněný klukovsky sen.
Přestože se firma stále rozrůstá, často působí jako amatérská garáž.
Pružná pracovní doba funguje převážně ve prospěch zaměstnavatele a pokud chce člověk v práci trávit "pouze" 40 hodin týdně, budou se na něj ostatní dívat skrz prsty a mnohdy se to promítne i do variabilní složky mzdy.
Byl jsem velmi spokojený s nadřízeným a celkově s kolegy z konstrukce – fungovali jsme jako tým a vždy jsme společně dokázali najít řešení. Práce mě bavila, hlavně obsluha a programování CNC stroje. Získal jsem spoustu užitečných zkušeností.
Nebyl jsem spokojený s vedením – když člověk šel proti proudu a vyjádřil svůj názor, nebylo to vítané. Projektoví manažeři i vedení výroby působili často nekompetentně. Často se něco slibovalo, ale málokdy se to splnilo. Bylo znát, že určité typy lidí mají výhody a privilegia, což narušovalo týmového ducha. Místo spolupráce často panovala závist a řešilo se spíš, co dělají ostatní, než aby se každý soustředil na svou práci.
Zaujala / nezaujala vás firma BREBECK Composite s.r.o.?
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?