Dobrá komunikace s nadřízenými,vzájemná spolupráce na řešení problémů,vycházení vstříc.
Nespolehliví někteří kolegové,zbytečné problémy.
Příležitost využít cizí jazyky
Jelikož zákazníci jsou často cizinci rád s nimi komunikuji v jazyce kterému rozumí.Běžně hovorově uplatňuji rus,slov,angl a někdy mluvím více cizími jazyky než česky.Zákazníci jsou za tuto komunikaci vděční.
Uplatnění pro starší 50 let
Mně je 59 ,jsem částečně invalidní a vyhovuje mi tato práce,s tím že vedení mi vychází vstříc mým možnostem.Ale samozřejmě mí kolegové jsou všech věkových kategorií.Jsem rád za toto uplatnění.
Pracoval jsem jako hlídač v obch. domě . Neměl jsem žádné pravomoci. Ještě,když jsem odcházel za zaměstnání tak jsem musel ukázat kabelu vedoucí,jestli jsem já sám nic neukradl.V případě ,když jsem někoho viděl krást tak jsem to měl oznámit vedoucí. Nic sám nedělat. Práce naprosto k ničemu.šlo jen o to,abych tam fyzicky byl a moje firma za mne inkasovala peníze.Práce vhodná pro lidi,kteří nemají žádné zkušenosti,nic neumí apod.
Co se výplaty týče, oproti jiným agenturám peníze vždycky jsou, a až na pár výjimek jsou včas.
Na zakázce pro Penny Market se nemůžu spolehnout minimálně na 90 % kolegů, které znám a se kterými se střídám na filiálkách. Zvýšil bych nároky na uchazeče o zaměstnání a současně i mzdu, protože není moc schopných lidí, kteří by naše povolání za naši mzdu dělali.
Zaujala / nezaujala vás firma BOHEMIA MARTEN SECURITY s.r.o.?
U této firmy máme ještě 11 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?