Plusy:
- Zodpovednost za vlastní práci s časovou flixibilitou.
- Nejférovější a nejspolehlivější nejvyšší manager / šéf co znám (je jedním z hlavních důvodu proč ve společnosti jsem)
- Široké možnosti vlastního rozvoje
Mínusy:
- Občasná vysoká časová náročnost úkolů vyžadující dočasné omezení soukromého času
- Někdy je těžké kolegy donutit dodržovat domluvené postupy a vytváří tím občasně zmatek
Celkový přístup, lidské jednání, benefity, možnost volné pracovní doby. Mezi pobočkové setkávání, kolektiv, sportovní výzvy, motivace k mimo pracovnímu setkávání
Celková atmosféra, která se v posledním období výrazně zlepšila. Roste i finanční ohodnocení. Jsem rád za spokojené klienty a velmi zajímavou práci, kterou pro ně můžeme dělat.
Každému na svém zaměstnání něco vadí , ale protože už jsem byl zaměstnán leckde, vím, že je to tady slušný. Samozřejmě záleží i na konkrétní pobočce, co jich EBC má...
Jako všude - novým zaměstnancům je nabízen vyšší nástupní příjem, než jaký mají letití kmenoví zaměstnanci.
Zaujala / nezaujala vás firma Energy Benefit Centre a.s.?