BONAMI.CZ, a.s.

Maloobchod prostřednictvím internetu

Pracovní prostředí je příjemné a "bezpečné" - kolegové dávají od začátku jasně najevo, že i stresující úkoly se dají zvládnout, když za vámi stojí schopný tým; není ostuda říct si o pomoc a žádný přešlap není fatální.
Mrzí mě že stále dochází k situacím, kdy přednost před lidmi dostává profit. Ve vztahu k ústupkům, na které většina zaměstnanců v posledních dvou letech přistoupila, je masivní propouštění vždy zraňující - pro jednotlivce i pro tým.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:červen 2022

Oceňuji ochotu poradit či pomoc Dobrý kolektiv na oddělení
Přístup některých vedoucích pracovníků a jejich chování není z jejich pozice přípustné - Nadřazené chování, povýšenost a arogance. To jak se firma prezentuje, nesouhlasí s realitou, to co někteří můžou je jiným odepřeno ( zakázané ), nejsou zde stejné podmínky pro každého zaměstnance.
Napsáno:červen 2021

Peníze
Nejsem motivovaná
Napsáno:červen 2021

Přijímání i školení na pozici proběhlo velmi příjemně a organizovaně. Kdykoli něco nevím, můžu se zeptat a hned mi někdo poradí. Navíc vždy s úsměvem.
Nástupní plat by mohl být o trochu lepší, další hodnocení a bonusy jsou ale fér.
Napsáno:prosinec 2020

Pracujú tu super ľudia (či už po profesnej tak aj ľudskej stránke). Udržujeme si tu pohodovú atmošku, aby sa nám tu spoločne fajn pracovalo. Nemáme tu veľké pravidlá, fungujeme na dôvere a osobnej zodpovednosti. Máme flexibilnú pracovnú dobu a neobmedzený počet HO, človek si môže sám organizovať svoj čas. Máme voľnú ruku v práci, tzn. že si môžeme robiť veci podľa seba, ale musí to dávať zmysel :-).
Finančné ohodnotenie by mohlo byť trošku lepšie, ale zase je to vyvážené inými vecami. Ale to je asi jediná vec.
Napsáno:červen 2019

Uzasne pratelska atmosfera. Prace bez zbytecneho tlaku a stresu, a to i kdyz je zrovna sezona. Vychazeji vstric osobnimu zivotu. Do prace diky tomu chodim hrozne rada.
Na juniornich pozicich neni uplne super plat, ale zas to vyvazi casem, ktery vam venuji, abyste se mohli z juniora posunout vys, takze asi nic :)

Pružnou pracovní dobu
V Bonami všichni chápou, že osobní život je na prvním místě a hloupě nebazírují na dodržování pracovní doby. Vedení v nás vkládá důvěru a my si můžeme organizovat svůj čas podle svého uvážení. hlavní je, aby práce byla odvedená a byla odvedená dobře. A to se týká jak juniorních, tak seniorních pozicí.

Práci v týmu mladých lidí
Mladí neznamená naivní. V Bonami je většina lidí kolem třicítky, ale je tu spousta úžasných profíků. Udržujeme tu dobrou náladu a pohodičku, ale když je potřeba, tak makáme jak ďasi :) Nechodíme si to sem "odmakat", ale užít si super den, něco udělat a něco nového se naučit.
Napsáno:leden 2019

Individuální přístup, fér jednání, domácí prostředí
komunikace mezi centrálou a skladem

Příjemné pracovní prostředí, dobré benefity, výborný kolektiv s přátelským přístupem
Napsáno:srpen 2018

Od nápadu k realizaci je to velmi rychlé Základní procesy už fungují, takže máme prostor pro kreativitu Trávíme čas spolu a rádi Vzájemně si věříme Umíme se pohádat - ale vždy jen o projekt, o věc a ve prospěch Bonami - není to osobní
Umět se nazvájem i pochválit za to, co se povedlo - někdy máme tendenci úspěchy přejít
Napsáno:listopad 2022

Skvělá komunikace, řešení problémů pokud nastanou, vstřícnost
zatím jsem nic neobjevil
Napsáno:únor 2022

Pestrá práce, skvělí kolegové, férový nadřízený. Jsem moc spokojená i s tím, že po práci mám čas na sebe. A moc oceňuji drobné radosti, které nám Bonami dopřává (peníze na společné akce, občerstvení, aktivity po práci s kolegy atd.).
Napsáno:prosinec 2021

Zaujala / nezaujala vás firma BONAMI.CZ, a.s.?