technické vybavení,
auto i pro soukromé účely,
13+14 plat
kanceláře ve stylu open space,
pracovníci z jiných útvarů, kteří se povyšovali a přitom uměli méně a dělali méně,
při vyhroceném sporu se vás nikdo nezastal,
při vzniku koronavirové pandemie okamžité hromadné propouštění, ovšem především na nižších výkonných profesích, hromadné snižování mezd, odstavení zaměstnanců doma na 60% platu
Určitě jsem se posunul dopředu , co se týká odbornosti. Výborná spolupráce s vedením společnosti.
Někdy zbyrečně zdlouhavá administrativa a složitější schvalování jednoduších úkolů.
Široké porfolio záběru a tím i velká různorodost činností.
Možnost kariérního postupu
CPI Property Group, jejiž dceřinou firmou je CPI Property a Facility je velká, silná nadnárodní společnost v oblasti nemovitostí. S toho i plyne že se o tyto nemovitosti a zároveň nájemce stará od A až po Z. proto je ta možnost kariérního postupu i odbornosti.
Zaujala / nezaujala vás firma CPI Property a Facility, s.r.o.?