Nejvíce spokojen jsem byl, když jsem poslední den kráčel po odevzdání vstupní karty a absolvování milionu podpisů ke svému autu směr domů.
Kolega - všestranný anální alpinista. Šéfovo vedení kolektivu ve stylu diktátora . Rodinkářství. Komunizmus. Zkostnatělá administrativa. Nízký plat. Vymoženosti podniku (benefity) jen pro vybrané ( vlezdoprdelky a rodinné příslušníky).....a.t.d.
benefity, zkušenosti v novinkách technologie, potravinářství, setkávání se se zajímavými lidmi
podpora kamarádů a známých na pozice, bez správné a dlouhodobé kvalifikace, někdy i na uměle vytvořené pozice, pracovní i jiné nátlaky na kolegyni bez možnosti jasného stanoviska nadřízeného k dané věci
Výběr dovolené
Zaškolování
Slušné zázemí pro odpočinek operátorů
Jednání vedení
Bezpečnost byla v bídném stavu (Zařízení)
Lidi bez zkušeností si zde vyzkouší samostatnost, logické myšlení a rychlé rozhodování. Tyto vlastnosti budou velkým plusem v dalších zaměstnáních.
Náročné jak na fyzicky tak psychicky. Každý se zde najde. Největší zátěž hlavně psychická - Rychlé rozhodování, řešení problémů v rámci několika minut apod...