Currys CoE s.r.o.

Činnosti související se zpracováním dat a hostingem

Benefity, prostředí, tým
vize, strategie
Napsáno:listopad 2018

Spousta benefitů, kontinuální vzdělávání, možnost růstu vertikálně i horizontálně
Napsáno:listopad 2018

Pružnou pracovní dobu
Protože můžete v klidu zkloubit práci, školu, dobročinou činnost a neořekávané události.

Netradiční benefity
Jelikož firma dopřává zaměstnancům benefity např. v oblasti sportu, různých aktivit, fruit days, systému cafeterie, nespočet teambuildingů a různých tréninků.
Napsáno:srpen 2019

Super benefity Flexibilní pracovní doba
Práce ve svátky Někdy až zbytečné potlačování českého jazyka a kultury

Možnost kariérního postupu
V mezinárodní firmě je většinou možné posouvat se, jak ve smyslu změny pracovní pozice (když pozice nesedne), tak ve smyslu povýšení (ale nutno posuzovat dle konkrétní pozice a týmu).

Možnost práce při studiu
Firma je ochotná vyjít vstříc i těm, kteří nemají možnost docházet do zaměstnání pravidelně (práce na part time). To se týká jak studentů, tak například žen, pečujících o děti. Většinou je na konkrétní pozici dobrá zastupitelnost, tudíž pracovní proces není nijak ohrožen. Flexibilní pracovní doba je taktéž v tomto ohledu výhodou.
Napsáno:srpen 2019

Zajimava napln prace, siroka nabidka benefitu a firemnich akci, skveli kolegove vzdy ochotni pomoct.
Napsáno:únor 2020

+ spousta benefitů, každý si tam najde to svoje + firemní kultura; skoro všichni jsme tu kámoši, lidi si na nic nehrajou, neformální prostředí + tým; jsou tu super lidi, inspirativní + výplata chodí včas :) + spousta interních i externích tréningů, školení a workshopů, které fakt k něčemu jsou + spousta možností pro seberealizaci, když něco chcete a jdete si za tím, všechno se dá, chce to jen být proaktivní, např. když si sami najdete kurz, který by vás zajímal nebo konferenci, na kterou byste chtěli jít, dá se dohodnout i na financích + procesy se dají měnit, nejsme rigidní v tom, co už je zavedené a "přece to funguje, tak co bychom to měnili" + firemní eventy; jsou často a vždycky fajn + lokalita, hned vedle Vaňkovky, kousek do centra + snažíme se věci měnit a zlepšovat, ve většině případů je mi to umožněno - denní využití AJ
- někdy změna procesů chvíli trvá (ale to často protože jsem zavislý/á na práci jiných lidí a jejich time managementu) - pomalý růst platu (záleží tým od týmu, na IT to samozřejmě jde lépe a rychleji vzhledem k situaci na trhu) - nepříliš moderní kancly (daň za lokalitu - nejsme nafukovací, není kde ty nové moderní prvky stavět) - málo parking míst, čekačka na přidělené místo - některé věci nejsou zaprocesované, není pak jasně daný owner procesu a sám/sama si musím hledat cesty, jak to udělat (to mě ale zase dál posouvá v kvalifikaci, takže na druhou stranu to může být i plus)
Napsáno:březen 2020

Lokalita
Jednání
Napsáno:červenec 2020

kolegové náplň práce work/life balance výzvy spojené s prací flexibilita
některá oddělení nespolupracují úplně 100%
Napsáno:srpen 2020

Důvěra nadřízených, zajímavá pracovní náplň, podíl na rozhodování a příjemné pracovní prostředí a podmínky.
Korporátní prostředí je zřejmé na rychlosti změn.

Pružnou pracovní dobu
V Dixons máme volnost ve volbě začátku a konce svého pracovního dne.

Rozmanitou práci
V IT je kolem deseti produktových týmů. V kombinaci s dalšími technicky orientovanými týmy se nabízí široká škála úkolů a technologií, kterým je možné se věnovat.
Napsáno:srpen 2020

Příležitost využít cizí jazyky
Jakožto primárně britská firma, je tu využití anglického jazyka na denní bázi. Jsou tu ale i pozice, kde se člověk dostane k severským jazykům.

Rozmanitou práci
Ve firmě jsou rozmanité pozice a práce není jednotvárná, stále se člověk někam posouvá a dělá na nových projektech.
Napsáno:prosinec 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Currys CoE s.r.o.?