V celé firmě Dixons Carphone chybí jak vize tak strategie, projekty a procesy se mění v horizontu týdnů až měsíců a vše se odehrává pouze na takticko-operativní bázi, což ztěžuje řízení i vývoj software.
benefity - multisportcard, příspěvek na penzijní pojištění, příspěvek na jídlo, možnost zaučení... s firmou Currys jsem byla spokojená než přešla pod společnost Infosys
Po přejití pod Infosys se informace stali mnohem mlhavější, spousta slibů ale žádná akce. Komunikace se stala mnohem problematičtější, místo toho aby se procesy zlepšovaly a zrychlovaly tak se zpomalily. Žádná úcta k know-how.
Pružnou pracovní dobu
Společnost má nastavené core hours, kdy člověk musí být k dispozici. Jinak si zaměstnanec stanovuje vlastní pracovní dobu.
Vše co je potřeba společnost zaučí. Jde jen o to aby měl člověk vzdělání na pozici. Společnost má většinou dobře vypracované work description a během zkušební doby je každému nováčkovi přiřazen člověk, který ho zaučuje a pomáhá.
Firma během posledních pár let udělala procesy transparentnějšími, větší důraz se klade na spolupráci mezi týmy, zaměstnanci dostávají zajímavější úkoly
Brigádníci na různých pozicích s různými požadavky na kvalifikaci, technickou zdatnost, jazykovou vybavenost... dostávají stejné ohodnocení.
- flexibilní pracovní doba, která mi umožňuje skloubit soukromý život a práci
- možnost zkráceného úvazku
- lokalita (u Vaňkovky)
- velké množství zajímavých školení, kurzů, certifikací a firemních akcí (vždy propojených s charitou)
- příjemné pracovní prostředí a kolektiv
- velmi malá "byrokracie" ve srovnání s jinými korporáty