Neplatí bonusy a nechtějí přesčasy. Vytýkací dopisy za nesmysly. Mystery shoper extra zaměření. Když se nelíbíte regionální managerce tak vás vyštípá. Faleš a chtějí od vás 200%. Jinak systém nefunguje. Neváží si pracovníků. Denně musíte řešit práci a musíte každý pracovní den dělat testy ze znalostí. Plus nadřízení hodnotí vaší práci dle mystery otázek. Takže na Vás bonzují když se jim nelíbíte. A žádný kariéra ikdyž ji slibují dají přednost známostím a mimo než stálím.
Levi's byl můj druhý domov, tuhle práci jsem dělala několik let z lásky. Levi's mi bude zbytek života hodně chybět stále mě bolí srdce! Věřím, že v jiné zaměstnání nebudu tak spokojená jako v Levi's!
Nestěžovala jsem si spíš naopak milovala jsem tuhle práci! A vždycky budu i když už tam nejsem!
Levi's je srdcovka,který se zamiluje každý! Skvělá parta se kterým se dobře pracuje, hlavně každému bude bavit hlavně zákaznický servis,který bude každý zákazník v Levi's opravdu nadšení a budou se vždy vracet s radostí! Velmi dobré platy, benefity a příjemné prostředí v Levi's ❤
Zaujala / nezaujala vás firma Levi Strauss Praha, spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?