Alcomex Spring Works, s.r.o.

Výroba drátěných výrobků, řetězů a pružin

Cenil jsem si přístupu některých zaměstnanců. Příspěvek na stravné byl nadstandardní formou stravenek. Poměrně klidná práce bez většího stresu. Nenáročná práce na větší fyzické zatížení. Možnost posunutí pracovní doby v případě potřeby. Pouze jedna odpolední směna v měsíci, jinak pouze ranní směny.
Bohužel intriky a pomluvy od některých zaměstnanců hráli Prim před zkušenostmi a kvalifikací. Jednoduše řečeno pokud jste v názorech a přízni s některými vlivnymi zaměstnanci nesouhlasili, tak to bylo později znát i když to vůbec nesouviselo s prací. Návrhy na zlepšení byli negovany, protože dlouhodobě zaměstnání u této společnosti neměli vůli nic měnit, I když by to přineslo společnosti výhody a vyšší produktivitu práce včetně usnadnění práce zaměstnancům. Kdo se při práci nejlépe vůbec s druhými zaměstnanci nebavil, tak měl větší jistotu se nedostat do problémů. Největší zaludnost byla v tom, že se i ti co neměli někoho v oblibě, tvářili mile jako by bylo vše v pořádku, ale byla to pouze pretvarka. Pokud jste se znelibili příliš, tak bez nějaké předchozí známky jste byli pozváni do kanceláře a dostali jste výpověď.

Klidnou práci
Pokud pracovník nemá zájem se nijak angažovat v růstu své osoby a chce si jen udělat svou práci a jít domů, tak má v práci naprostý klid. Nicméně musí zcela vycházet s ostatními dlouhodobými zaměstnanci i v oblasti které nesouvisí ani zdaleka s prací co vykonává. Jednoduše nemluvit a nebo na vše kývat i když s tím nesouhlasíte.
Napsáno:květen 2020

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Alcomex Spring Works, s.r.o.?