ECOVIS FACTA a.s.

Účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství

Kolektiv! Možnost se dále rozvíjet a vzdělávat! Firemní i mimofiremní akce! Krásné pracovní prostředí!
Občas je mnoho práce, ale buďme rádi za ni!
Napsáno:prosinec 2019

Kolektiv, práce z domu
Mzda, přesčasy!!
Napsáno:leden 2019

Máme pravidelně školení přímo ve firmě a můžeme chodit i na externí dle vlastního výběru. Množství práce máme tak akorát, občas jsou přesčasy v době uzávěrek.
Firma dost roste, a tím se rychle mění i prostředí, někomu to nemusí vyhovovat.
Napsáno:leden 2020

Po nedávné změně vedení společnosti došlo k výrazné změně firemní kultury. Bohužel v negativním smyslu.
Napsáno:prosinec 2023

možnost vlastního rozvoje a učení se novým věcem, samostatnost, vlastní odpovědnost
vysoké pracovní nasazení, přesčasy jsou považovány za normu, až povinnost minimální prostor pro osobní život časté změny uvnitř firmy, nekonzistentní přístup vysoká fluktuace zaměstnanců vedení, které neumí přiznat chybu netransparentní odměňování
Napsáno:leden 2024

občerstvení na pracovišti
Na pohovoru mi naslibovali x věcí, které byli naprosto mimo realitu. Přesčasy jsou povinností. Vaši nadřízení vám nic neřeknou, všechno si musíte zjistit sami u kolegů. Interní komunikace je absolutně nefunkční. Hrají si na super moderní firmu, jak jsou procesy automatizovány a ve skutečnosti si připadáte jako otrok. Absolutně nespolehlivé a laxní chování. Ve smlouvě byly informace, na které mě nikdo neupozornil předem: př. mzda je rozdělena na fixní (60%) a variabilní (40%) = variabilní nedostanete, když nesplníte hmotná odpovědnost, peněžní sankce za špatné nebo pozdní vypracování pracovní smlouva na dobu určitou, která se ovšem prodlužuje Doporučuji Vám si vše ověřovat a prověřovat. I přesto že tvrdí, že pracovní doba je flexibilní, tak se na vás váš/vaše nadřízená/nadřízený bude koukat nechápavě, když budete odcházet po odpracování 8 hodin. Neférové a otřesné chování po podání výpovědi z mé strany. Vedoucí svoji chybu nepřizná a slyším jen klamavé informace a výmluvy. Pokud můžete, tak se této firmě vyhněte, jednání se zaměstnanci je otřesné.
Napsáno:červen 2024

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ECOVIS FACTA a.s.?