23. září

Přípravář realizace (m/ž) - Plzeň

Trade FIDES, a.s.
Sládkova 187/2, Plzeň, – Božkov
Jsme středně velká společnost, která si i přes svůj růst zachovala rodinnou atmosféru, férové jednání a dobré vztahy. Naším posláním je zajišťovat špičkovou bezpečnost objektů, na kterých skutečně záleží – od jaderné elektrárny Dukovany, přes hrady, zámky až po bankovní a jiné významné instituce.

Do našeho týmu hledáme spolehlivého a organizačně schopného kolegu či kolegyni, který/á bude podporovat realizaci zakázek od přípravy až po jejich úspěšné dokončení.

Pokud máte rádi různorodou práci, komunikaci s dodavateli i projektovými manažery a umíte si věci dobře zorganizovat, rádi vás poznáme.

Co vás na pozici čeká?

• příprava dokumentace a dokladové části realizovaných zakázek ve spolupráci s manažery projektů,
  • příprava a administrace smluv o dílo (SOD),
  • komunikace se zákazníky a obchodní podpora realizovaných projektů,
  • objednávání materiálu a koordinace jeho včasných dodávek,
  • komunikace s dodavateli a zajištění potřebných certifikátů k dodávanému materiálu,
  • zpracování nákladových rozpočtů
  • koordinace a projednávání změn projektové dokumentace,
  • zajišťování potřebného zázemí pro realizační skupiny (ubytování, stravování apod.),
  • administrativní a organizační podpora projektů dle pokynů nadřízeného.

Jak si vás představujeme?

• máte středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání technického nebo ekonomického směru
  • umíte pracovat samostatně a zodpovědně,
  • jste pečlivý/á, organizačně schopný/á a dotahujete věci do konce
  • zvládáte komunikaci s dodavateli i interními týmy
  • máte dobrou znalost práce na PC (MS Office)
  • zkušenosti s přípravou zakázek, rozpočty nebo stavebně-technickou dokumentací jsou výhodou.

Co nabízíme?

• Stabilitu dlouhodobých projektů – pracujeme pro klienty, se kterými máme vztahy na roky dopředu.
  • Týden dovolené navíc, protože víme, že dobrý technik se potřebuje i dobře zregenerovat.
  • Roční a věrnostní odměny, které ocení dlouhodobou a kvalitní práci.
  • Stravenkový paušál 108 Kč/den.
  • Příspěvek do benefitního programu Benefit Plus ve výši 12.000 Kč/ročně, ať už chcete sportovat, cestovat nebo si dopřát malé radosti.
  • Příplatky a odměny za revizní zkoušky, protože specializace a odbornost má svoji hodnotu.
  • Pojištění odpovědnosti za škody, abyste mohli pracovat s klidem.
  • Firemní akce a další drobné výhody, které pomáhají držet dobré vztahy a zdravou firemní kulturu.

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Firemní akce

Kdo hledá:
Trade FIDES, a.s. (Zaměstnavatel)
Místo pracoviště:
Sládkova 187/2, Plzeň, – Božkov