Glatt - Pharma, spol. s r.o.

Výroba strojů pro speciální účely

Glatt Pharma je stabilní společností, kde se mi za takřka 20 let spolupráce nestalo, aby výplata přišla pozdě. Jen před řadou let po dobu asi 3 měsíců došlo ke gentlemanské dohodě o dočasném pozastavení osobních příplatků nad rámec základu mzdy po dobu nezbytně nutnou, které mi pak byly po zlepšení ekonomické situace s návdavkem dorovnány. V tomto směru nelze firmě nic vytknout.
Na druhou stranu v posledních letech dochází k výrazným změnám v pracovní atmosféře ve firmě, které souvisejí se změnou celkové atmosféry koncernu Glatt, jehož je tato společnost jen malou součástí. Zájem, kreativitu, osobní přístup a snahu vyhovět maximálně zákazníkovi vytěsnila slepá poslušnost, konkurence namísto spolupráce, všeobecné vyhovění excelovým tabulkám a hledání různých krycích alibi, proč něco není, jak má být, namísto práce samé. Tyto změny se podílejí na odchodu i řady klíčových řídících pracovníků a v neposlední řadě i na mém rozhodnutí také odejít. Zkráceně - je to stabilní a solidní firma, v níž bych ale za stávajícího stavu znovu začínat nechtěl.
Napsáno:červen 2019

Naučil jsem se orientovat v hutním materiálu a normách
Jednoznačně pracovní prostředí
Napsáno:březen 2019

Lidský přístup Rozumně fungující firma Férové jednání
Časem sterotypní
Napsáno:září 2020

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Glatt - Pharma, spol. s r.o.?