poskytuje zaměstnancům jazykové vzdělávání
oceňuji i škálu benefitů, které nabízí
v této době se rozhodně snaží hledat cesty, jak nám vyjít vstříc, a to různými formami
Na vyšších postech se najde hodně zákeřných arogantních lidí, kteří na zaměstnance za zády donášejí a tím rozvracejí dobré vztahy mezi odděleními a spousty lidi kvůli tomu opouští firmu. Na nočních směnách přepadovky nejsou výjmkou!! Kdo si tohle nechá líbit ? :)
co měsíc, to nová priorita, nedefinovaná strategie, nesrovnatelně lepší plat pro externí konzultanty než pro vlastní experty, nulový rozvoj zaměstnanců, žádný talent management, plat raději nekomentuji
skvělý tým, kolegové maximálně motivovaní věci posunout dopředu, a to navzdory vrcholovému managementu
Zaujala / nezaujala vás firma Westrock Packaging Systems Svitavy, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?