Fajn kanceláře na Kraví hoře. Velmi lidský přístup a vstřícnost. Super kolektiv. Další standardní benefity. Firma se pomalu zlepšuje a posouvá kupředu.
Silná kultura mikromanagementu a tím pádem zahlcení vedoucí a nevyužitý potenciál zaměstnanců. Problémy se málokdy řeší a když už, tak pomalu. Projekty se nevyhodnocují (co se povedlo a co příště zlepšit), ale hned se hrne další věc, co může opět skončit v šuplíku.
Možnost práce při studiu
Flexibilní dohoda, které dny a časy se pracuje a kdy se studuje. Rozvolnění během zkouškového. Firma celkově nabírá šikovné studenty.
Doporučuji jako startovní pozici po dokončení školy, nebo naopak k pokojnému ukončení pracovního života. Nadprůměrně dobré vztahy s kolegy a bezstresovost prostředí toto potvrzují.
Zaměstnanci nejsou podle mě dostatečně platově oceněni.
Zaujala / nezaujala vás firma SONET, společnost s.r.o.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?