Pracoval jsem jako recepční v hotelu Abito. Při příchodu jsem podepsal hromadu lejster, že za každou chybu můžu sám, nikde jsem nezažil. Kolegyně většinou naprosto neprofesionální, člověk tam maká většinou sám a krom hostů ubytovává i nádražáky, strojvedoucí na ubytovnu. Hrůza. Manažerka naprosto k ničemu. Člověk uhoněný celou směnu. Denní-noční. Nájezdy skupin ruských cizinců, na které je člověk sám. Pořád tlaky.
Oceňovala jsem úžasné kolegy. S nimi den v práci byl hned příjemnější. Benefity jsme měli - slevy pro zaměstnance (jídlo), káva a jiné nápoje - zdarma. Práce mi určitě dala spoustu zkušeností, ať už svou podstatou, nebo do osobního života.
Určitě jsem nebyla spokojená s vedoucími. Tak arogantní lidi jsem v životě snad ještě nepoznala. Takových naschválů, pomluv a urážek, co bylo..
Já nejsem člověk, co jen sedí v koutu schovaný a neví, co dál. Jsem člověk, který se prostě ozve, když se mu něco nelíbí. Z tohoto důvodu jsem taky dala výpověď. Kvůli vedoucím..
Pravidelný a včasný příjem mzdy
13. s 14. plat při splnění stanovené roční tržby
Roztříštěnost a organizace na některých odděleních
Delší časové úseky v řešení "problémů"
Slabé povědomí o náročnosti vykonávané práce
Odměňování zaměstnanců za celoroční práci
Důvěra k nadřízeným
Velmi náročná nedoceněná práce.Ale pro otrlejši je tato práce droga. Velká výhoda je, že jste na vlaku vlastním pánem, žádní nadřízení. A nejkrásnější výhledy:)
Bohužel firma není ochotná zvýšit plat, fluktuace je obrovská a firmě bohužel nevadí, takže ani za svými dlouhodobými zaměstnanci nestojí.