JLV, a.s.

Poskytování stravovacích služeb

Vzali mě ihned. Nepožadovali skoro nic.
Pracoval jsem jako recepční v hotelu Abito. Při příchodu jsem podepsal hromadu lejster, že za každou chybu můžu sám, nikde jsem nezažil. Kolegyně většinou naprosto neprofesionální, člověk tam maká většinou sám a krom hostů ubytovává i nádražáky, strojvedoucí na ubytovnu. Hrůza. Manažerka naprosto k ničemu. Člověk uhoněný celou směnu. Denní-noční. Nájezdy skupin ruských cizinců, na které je člověk sám. Pořád tlaky.
Napsáno:únor 2022

Oceňovala jsem úžasné kolegy. S nimi den v práci byl hned příjemnější. Benefity jsme měli - slevy pro zaměstnance (jídlo), káva a jiné nápoje - zdarma. Práce mi určitě dala spoustu zkušeností, ať už svou podstatou, nebo do osobního života.
Určitě jsem nebyla spokojená s vedoucími. Tak arogantní lidi jsem v životě snad ještě nepoznala. Takových naschválů, pomluv a urážek, co bylo.. Já nejsem člověk, co jen sedí v koutu schovaný a neví, co dál. Jsem člověk, který se prostě ozve, když se mu něco nelíbí. Z tohoto důvodu jsem taky dala výpověď. Kvůli vedoucím..
Napsáno:duben 2021

S kolektivem spolupracovníků na našem oddělení tzv.Transportu.
S jednáním nadřízených kteří koukali jen na to jak si namastit vlastní kapsy a jejich absolutní neznalost aktuálních problémů.
Napsáno:únor 2020

Přespávání stevardů ve vagónu, ve kterém obsluhuji. Hrůza spát na tenké matraci položené na zemi, po kterých se dennodenně chodí v botech.
Napsáno:listopad 2019

Flexibilní plánování směn
Špatná komunikace s manažery
Napsáno:leden 2020

Pravidelný a včasný příjem mzdy 13. s 14. plat při splnění stanovené roční tržby
Roztříštěnost a organizace na některých odděleních Delší časové úseky v řešení "problémů" Slabé povědomí o náročnosti vykonávané práce Odměňování zaměstnanců za celoroční práci Důvěra k nadřízeným
Napsáno:březen 2019

Velmi náročná nedoceněná práce.Ale pro otrlejši je tato práce droga. Velká výhoda je, že jste na vlaku vlastním pánem, žádní nadřízení. A nejkrásnější výhledy:)
Bohužel firma není ochotná zvýšit plat, fluktuace je obrovská a firmě bohužel nevadí, takže ani za svými dlouhodobými zaměstnanci nestojí.
Napsáno:listopad 2018

Výplata včas,
Přístup k zamestanancům, komunikace, spravnost vyplat, osobni volno, kratsi smeny
Napsáno:květen 2018

V zimě bylo méně práce, tudíž dost volna, přesto jsem dostával výplatu.
Pomohlo by vyměnit úplně celý management až na dvě nebo tři vyjímky, i tam se našli slušní, fundovaní a féroví lidé.
Napsáno:únor 2018

Bohužel ničeho, jen lidi využívá a před skončením 3 měsíční zkušební lhůty lidi vyhazující.
Napsáno:září 2017

Zaujala / nezaujala vás firma JLV, a.s.?