Faiveley Transport Plzeň s.r.o. image

Faiveley Transport Plzeň s.r.o.

Výroba klimatizačních jednotek do kolejových vozidel

Mam velmi dobry blizky pracovni kolektiv. Firma se snazi kompenzovat ekonomicke problemy. Jsem spokojen s poskytovanymi benefity.
Interni komunikace dost vazne - sdelovani relevatnich infomaci je pro me nedostatecne.
Abychom zajistili dostatečnou informovanost všech zaměstnanců společnosti, začali jsme používat Intranet. Zde uveřejňujeme pravidelné zpravodaje (min. 2x měsíčně), kde se všichni zaměstnanci dozvídají podstatné informace o plánech a akcích firmy. Prostřednictvím Intranetu mohou zaměstnanci pokládat dotazy vedení společnosti, přihlašovat se na sportovní a kulturní firemní akce, poptávat či nabízet spolujízdu, ale také mohou anonymně upozornit na situaci / jev, který by jim připadal v rozporu s dobrými mravy.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2023

Ranní směna, stálá práce, dostatek zakázek, flexipass, dotace na oběd, dopravu, na praní oděvů, 25 dní dovolené. stejné jako u jiných firem.
sick dai 4 dni. 30 procent lidí nesplní podmínky pro jeho čerpání špatně nastaven. špatná motivace. špatné, nespravedlivé rozdělení odměn. Plošné přidání platu spíše slouží k dorovnání nízkých platů s těmi vyššími. (aby nám lidi neutekli, ty svysokýmy neutečou.) Nedostatečné výrobní prostory. parkování daleko.
Naše společnost si nechává každý rok zpracovávat auditorskou zprávu, která hodnotí, jak se pohybují mzdy na té které pracovní pozici v České republice. Podle výsledků této zprávy stanovuje mzdy. K navyšování mezd nedochází jen plošně (při výkyvech pracovního trhu v ČR), ale i individuálně, s přihlédnutím k výsledkům pravidelného hodnocení pracovního výkonu konkrétního zaměstnance. V posledním roce došlo k průměrnému navýšení mezd o 9%. Parkoviště v areálu je skutečně poddimenzované, ale bohužel jsme v pronajatých prostorech a nemáme tedy přímý vliv na tuto věc. Abychom pomohli zlepšit situaci, zařadili jsme na Intranet sekci Spolujízda, kde se mohou zaměstnanci domlouvat na sdíleném cestování. Kromě toho jezdí až k nám do areálu pravidelná autobusová linka, která navazuje na směny.

není parkování u Firmy
Parkování pro zaměstnance není skutečně přímo před budovou, ale v pěším dosahu. Na tuto skutečnost upozorňujeme vždy již v prvním kole výběrového řízení a je tedy na každém kandidátovi, aby si zvážil, zda je tato skutečnost natolik zásadní, aby ovlivnila rozhodnutí o přijetí pracovní nabídky. Bohužel, sídlíme v pronajatých prostorech a nemáme přímou možnost rozšířit parkovací zóny.

mám to kousek domů
s lidmi ve vedení
Napsáno:leden 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Faiveley Transport Plzeň s.r.o.?
Pohodové a přátelské prostředí. Vstřícnost a ochota kolegů pomoci při řešení pracovních problémemů.
Občas trochu chaos v rozhodovacích procesech.
Napsáno:leden 2023

Lidsky pristup, pekne pracovni prostredi, prace , ktera ma smysl
IT podpora, IT nastroje
Napsáno:listopad 2018

Férové prostředí, které vidí za zaměstnanci konkrétního člověka. Zaměstnavatel, který si uvědomuje, že nejen pracovní život je důležitý, ale musí být v rovnováze s životem soukromým. Spolehlivý zaměstnavatel, který platí vždycky čas, za extra práci dokáže ohodnotit.
Nedostatečné parkování, které se firma snaží neustále řešit s majiteli pozemku... bohužel zatím ne zcela úspěšně. Nicméně toto není chyba zaměstnavatele, ale majitele pozemku, který není ochoten/schopen vyjít vstříc.
Napsáno:listopad 2018

Výborná firma,dobrými platovymi podmínkami,skvělí kolektiv.
Napsáno:leden 2020

Dobra spoluprace, ferove jednani, dobre vztahy na pracovisti, vyborne benefity, velka snaha se zdokonalovat a jit vys
Lepsi komunikace a spoluprace mezi jednotlivymi obory
Napsáno:duben 2020

Zajímavé benefity - stravenky, flexipasy, příspěvek na dojíždění, na penzijní připojištění, vánoční odměna... Fér přístup, lidé spokojení, příjemná atmosféra.
Napsáno:červenec 2020

U této firmy máme ještě 12 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Faiveley Transport Plzeň s.r.o.?