Možnost spolupráce se skvělým a schopným týmem poradit si i v nepříznivých situacích s danou problematikou a dovést projekty ke zdárnému konci.
Samozřejmě existují i nepříznivé dny, kdy je rozsah práce přespříliš.
Z tohoto hlediska je zde také nadměrná dávka prezentací, které se v rámci některých pracovních činností musí tvořit, nehledě na tvorbu nekonečného množství potenciálních scénářů.
Na některých místech se firma potýká s nedostatkem zkušených zaměstnanců, zejména v technických oborech.
Mezinárodní prostředí velké firmy, využití cizích jazyků, zahraniční spolupráce, možnost školení a propojení na mezinárodní univerzity zdarma, dotované stravování v závodě, možnost práce z domova, online meetingy. A hlavně vynikající produkt.
Větší důraz na komunikaci a rozvoj manažerských dovedností vedoucích, týmové spolupráce
Náročné úkoly
Člověk se nenudí, je stále co zlepšovat a tím se i učit.
Práci v mezinárodním prostředí
Možnost spolupráce s lidmi z různých kultur v rámci běžných denních úkolů, možnost propojit se napříč světem s dalšími spolupracovníky např. při online školeních, které firma vyžaduje, to vše člověku přináší rozšíření obzorů
Jak by mi to sedlo ve společnosti ALSTOM Czech Republic a.s.?
nejlépe se chovala agentůra administrativní pracovníci bombardier nikoli
ano staří zaměstnanci dělají naschvály , nadanějším mladším tzn. příklad - Přece nemůže mít lepší produktivitu a kvalitu když se tomuto oboru věnuje teprve několik let ??!! :D :D no úplně normálně .. jelikož mě tato práce baví jde všechno s úsměvem a jelikož oni mají konexe za těch 30 let až ve vedení nemáte šanci .
Příliš negativní přístup k mladší generaci spolupracovníků na stejné úrovni. Nevole k přijetí inovačních přístupů, neustálé poukazování na staré, zajeté procesy.
Program benefitů, lepší platové ohodnocení, chování vedení vůči zaměstnanců, možnost průžné pracovní doby, možnost dalšího vzdělávání(absence jazykových kurzů)
Z oddělení:Nákup