Jediná a to pouze jediná výhoda téhle firmy je že je v Č.Lípě a mám to tak 5 minut do práce .
Platové ohodnocení ať už mám všechny možné certifikáty tak stejně nepřidaj pouze se sveze vedení s odborama jelikož ty nám aspoň vyhádat roční pridání kvůli inflaci .
Jinak spokojenost je celkově s přístupem . Když na to budu celej měsíc sr*t tak to má stejnej efekt možná i lepší než když se tu honim a snažim každýmu vyjít vstříc .
Oceňuji každodenní využití cizího jazyka a mezinárodní prostředí, neustálou možnost se zlepšovat a učit, dále přístup nadřízeného a jeho otevřenost. V posledních měsících firma zlepšuje platové i pracovní podmínky.
Komunikace - někdy je příliš složitá a netransparentní stejně jako v jinéch mezinárodních korporacích.
Dobrý den, vážíme si Vaší zpětné vazby. Jen komentář „schováváním ostatních zaměstnanců“ je pro nás nejasný. Pokud máte konkrétní zkušenost, budeme rádi, když se o ni podělíte – anonymně do schránek na recepci nebo přímo na personálním oddělením. Vaše názory nám pomáhají zlepšovat naše pracovní prostředí.
Stale vice prace ale za vic jak 16 let mi nikdo krome celkove valorizace nezvedl plat, dělám práci kterou driv delalo nekolik lidi a ja jsem na to sama ,ale stale za stejný plat
Dobrý den, děkujeme, že jste se podělil/a o své zkušenosti. Vážíme si Vaší dlouholeté práce a nasazení. Oceňujeme, že i po letech vnímáte jistotu zaměstnání a možnost rozvíjet své schopnosti jako pozitivní. Neustále zlepšujeme systém hodnocení zaměstnanců, který je ideální příležitostí pro oboustrannou zpětnou vazbu. Až se setkáte se svým nadřízeným, pobavte se o možnostech individuálního navýšení mzdy.