KOPOS KOLÍN a.s.

Výroba plastových desek, fólií, hadic, trubek a profilů

lehká práce,celkem dobře placená ,dobré benefity
mezi lidmi korupce,sváry,byla parta lidí kteří mezi sebe málokoho přijali,po lidské stránce jsem se necítila dobře
Napsáno:duben 2019

lidé, kteří chtěli ve firmě něčeho dosáhnout, byli příjemní a skvěle se s nimi spolupracovalo.
Neadekvátní jednání nadřízeného a podávání zpráv o stavu zahraničního obchodu majiteli jen z jeho pohledu a to pouze kladné informace. Velké množství chytrých a vzdělaných lidí opustilo firmu jenom kvůli jednomu člověku. Vedení o všem vědělo, ale nenašlo sílu to přiznat a uznat svou chybu.
Napsáno:březen 2019

13 a 14 plat, výplata je vždy na účtě včas, dotované obědy, příplatky za směnnost, příspěvky k životním výročím a odchodu do důchodu, příspěvky a akce pro děti, pernamentky do posilovny, na plavečák, do kina a divadla, dodržování bezpečnosti práce, pracovní pomůcky, oblečení, čisté a moderní pracoviště, podnikové akce pro zaměstnance, není problém s propustkami a návštěvami lékařů, ani s paragrafy na děti, slušné Vystupování nadřízených, přesčasy jsou dobrovolné a řádně proplacené, pevná pracovní doba, v případě rodinných problému se můžete obrátit na vedení. Snaží se pomoci.
Samozřejmě by mohli být vyšší platy. Ne všichni vedoucí vyjdou se všemi zaměstnanci. Na dílnách jsou velké kolektivy, takže ne všichni si rozumí se všemi. Bohužel i špatné rozdělování práce mezi zaměstnance. Někdo umí všechno a šoupe se s ním všude a vedoucí ne ke všem nepřistupuje stejně - je tam dvojí metr. Tím vznikají sváry na pracovišti.

Uplatnění pro starší 50 let
Prace není tolik fyzicky náročná. Zaučíte se a vyrábíte podobné výrobky, takže se nemusíte pořád učit novým věcem.Na některých dílnách jsou normy, takže je musíte plnit
Napsáno:prosinec 2021

U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma KOPOS KOLÍN a.s.?