Tým Konecta jako dobrovolníci na akci Emil Open
Tým Konecta jako dobrovolníci na akci Emil Open
Kolegové z Konecta  PRO
Kolegové z Konecta PRO
Vedení společnosti Konecta Czech a.s.
Vedení společnosti Konecta Czech a.s.
Příjemné prostředí+9

Konecta Czech a.s.

Činnosti zprostředkovatelských středisek po telefonu

Konecta Czech a.s. je firma zaměřená na zákaznickou péči a outsourcing, která věří, že skvělé vztahy se zákazníky začínají u spokojených a motivovaných zaměstnanců. Naše poslání je jednoduché: chceme, aby se zákazníci našich klientů cítili slyšení a spokojení. V naší každodenní práci klademe důraz na týmovou spolupráci, respekt a vzájemnou podporu. Věříme, že každý z nás může růst a zlepšovat se, a proto vytváříme prostředí, kde se lidé cítí dobře a kde mohou naplno využít svůj potenciál.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Home Office Flexibilní pracovní doba
Neférové jednání ze strany firmy (projekt PMI IQOS) Slíbené zvýšení základu, ke kterému ani po dvou letech nedošlo, místo toho naopak bonus snížený postupně z 10 tisíc na cca 1000 Kč + podmíněný příspěvek na Benefitku tak, že na ni každý nedosáhne, tím spíš, pokud je člověk dlouhodobě nemocný, tak paradoxně na "příspěvek na zdraví" nemá nárok, Jeden den člověku slíbí prodloužení smlouvy, pár dní na to je vše jinak Firma rozhodně neposkytuje svým zaměstnancům to, co prezentuje, tedy dobře placenou práci a stabilní zaměstnání
Krásný den kolego, opravdu ke změně nastavených cílů na projektu PMI, za poslední dva roky, došlo. S ohledem na potřeby projektu a požadavek klienta bylo letos změněno plnění základních cílů - především neefektivního času (práce po hovoru), kterou většina našich telefonních operátorů bez problémů plní. Odměna na benefitní kartu je provázána s plněním nastavených cílů. Co se týká situace okolo prodloužení pracovní smlouvy, neváhej se prosím obrátit na HR oddělení, kde společně celou situaci můžeme prověřit. Rozhodně nám na Tvé spokojenosti velmi záleží. :-) Měj se zatím hezky. Alice, HR.
Napsáno:březen 2023

Společnost Comdata mi dala velký prostor k seberealizaci a podporuje můj profesní růst
Napsáno:únor 2023

Večírky+9

Možnost home office
Jednání, náplň práce která se neustále mění, finanční ohodnocení.
Napsáno:červen 2022

Možnost HO, ale i to má své nevýhody. Když vám vypadne internet, nebo elektřina, nebo nastane jiný technický problém, tak nejste zalogovaní v Cati a musíte si čas napracovat.
Komunikace s nadřízeným týmu je pomalá a nedostatečná. Supervizori jsou zaneprázdnění výběrovými řízeními nastupujících a meetingy s vedením. Většinou pomáhají spíše kolegové v týmovém chatu, ale někteří vám dávají najevo, že je tím obtěžujete a pokud se zajímáte o fungování pravidel a nastavení systému podrobněji ( nemá cenu hledat nějakou logiku, nebo správnou funkčnost), tak z vás ještě dělají blbce. Nastavení bonusů, nebo cílů jsou nedosažitelné, takže je nulová motivace. No a samozřejmě nátlak ze strany nadřízeného k vyšším výkonům je dost deprimující, jelikož ať pracujete na maximum, tak vám hovory zákazníci nezvedaji, nebo nesouhlasí s vyplněním formuláře. Volá se zkz každou chvíli se stejnými otázkami, tak už toho mají plné zuby . Neustále se navyšuje administrativa po hovoru a pak po vás chtějí, abyste čas snížili na minimum. Takže musíte dělat objednávky po pracovní době. Neustále vám opakují, že nechtějí roboty, ale běda vám, když v hovoru zmínite frázi svými slovy, nebo naopak nezminite vše, co musíte. Hovor za 0 bodů. Byla to má první zkušenost s call centrem a pokud máte svůj rozum a jednáte dle svého uvážení, byť podle pravidel, tak raději ani nenastupujte. Během tří měsíců vám bude z této práce na zvracení. A i ze sebe 😁

Možnost práce při studiu
Možnost plánování směn a zkrácených úvazků

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Práce je formou home Office. Možný výběr ze tří směn.
Napsáno:březen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Konecta Czech a.s.?
Benefity Plánování a domlouvání směn Školení Přístup od všech nadřízených
Napsáno:leden 2022

Neformální pracovní atmosféru
lidi si tykaji. zadny dresscode.
Napsáno:listopad 2021

- Super kolektiv, na který je spoleh. - Příjemná pracovní atmosféra (náročná práce, ale podpora ze všech stran). - Profesní i osobnostní rozvoj - Možnost kariérního růstu - Příjemné moderní prostředí kanceláří - Profesionalita (všichni berou svou práci zodpovědně)
Napsáno:červen 2021

Komunikace napříč všemi odděleními. Důvěra.
Napsáno:leden 2021

Možnost kariérního postupu
Ve firmě bývají výběrová řízení na vyšší pozice a účast je umožněna všem zaměstnancům.

Vše se musí člověk naučit, každý projekt je o něčem jiném a může se měnit.
Napsáno:prosinec 2020

Kolektiv
Plat
Napsáno:listopad 2020
Zaujala / nezaujala vás firma Konecta Czech a.s.?