Různorodá práce, někdy samostatná, někdy kolektivní. Nedoporučuji práci lidem, kteří mají problémy se zády (práce nebyla namáhavého charakteru z ohledu zvedání těžkých věcí, ale práce v předklonu a ve stoje). Jinak jsem s touto prací byla velice spokojená.
Možnost u určitých pracovních míst sedět kvůli bolestem zad.
Vedoucí v pohodě, vždy pomáhají kdy potřeba. Velmi dobrá kultura lidi a práce. Klimatizace v práce ;)
Stejný plat mimo hodin, 17.000cisteho či je to 156h či 172h
Forma je vhodna pro ženy a důchodce. Práce je lehká a prostory klimatizované. Vedoucí velmi dobre a mile. Možnost brigády a HPP. Dobrá doprava na centrum Ostravy- Vítkovic
Všechně nástupce jsou bez zkušeností ale nevadí to.
Hodný šéf.
Pro mě velké plus jsou ranní směny.
Volný víkend.
Možnost nenucené práce o víkendu.
Stravenky.
Sladké mlsání.
Chybí mi nějaká kantýna nebo automat na nějakou svačinu.
Málo věnování se novým zaměstnancům co se týče zaučování.
Další mínus je zima, ale časem si člověk zvykne.
Mínus i kolektiv, ale člověk se nesmí nechat zastrašit a časem se dá zvyknout a najít přátelé.
Naučila mě jak krásně a rychle se dá připravit a zamašlovat bonboniéra. Myslím si také, že se člověk naučí po čase při pilné práci splnit normy a tak dosáhnout spokojenosti.
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?