Mám velký prostor pro svou tvořivost - mohu nalézat nové postupy, jak realizovat svou práci.
Hodně se toho učím co se týče vedení projektů
I osobně mě to tu posouvá dál - zjišťuji svoje silné a slabé stránky a učím se s nimi pracovat, rozvíjet ty silné
Práce přesčas a nemožnost vzít si volno a dohnat odpočinek
Příležitost využít cizí jazyky
A anglickým jazykem se pracuje na denní bázi - hodně v angličtině čteme a píšeme. Při mezinárodních projektech komunikujeme se zahraničními klienty - na živo, telefonicky, e-mailem.
Podnetne pracovni prostredi
Zadna rutina
Zajimave projekty a ulohy k reseni
Strasne prescasu
Vyjezdy do vsech koutu republiky po vecerech
Každý projekt je hodně jiný, pokrývá celé spektrum marketingových úloh. Člověk se také strašně moc naučí díky kontaktu s markeťáky z České republiky nebo z regionu.
Náročné úkoly
Každý projekt je svým způsobem unikátní a ušitý na míru. Existují pracovní rutiny, ale přemýšlení nad výsledky je pokaždé jiné.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?