Pružná pracovní doba (začátek a konec pracovní doby), práce v centru, rychlý nástup a dohodnuté dobré peníze.
Rozhodně vylepšit neférové chování zaměstnavatele, jelikož po týdnu mě vyhodili za údajně “neaktivitu”, což považuji za takto krátkou dobu nesmyslné a navíc na pozici juniora v účetnictví, kdy slibovali, že vše bez problémů naučí. Ochota mizerná. Navíc půjčování cizích věcí bez aspoň půl slova také normální. Atmosféra na pracovišti také nic moc. Práci jako takovou nemohu soudit, jelikož mi nedali šanci se k ní pořadně dostat.
+ Pružná pracovní doba, práce v centru Prahy, různorodá a zajímavá práce, velice dobrý kolektiv kolegů, příležitost i pro nezkušeného člověka v tomto oboru, firemní akce, plánování a samostatnost práce.
komplikovaná komunikace mezi vedením a týmem – opakovaně se nedaří najít řešení problémů, na které oddělení dlouhodobě upozorňuje. Velká fluktuace lidí, peníze jsou poměrně dobré, ale vzhledem ke stresu a množství práce to za to dlouhodobě nestojí.
Práce pod tlakem.
Takřka nulové procesy ve firmě a jsi spíše vhozen do vody (náročný začátek), firma tlačí a přidává práci i ve chvílích kdy není kapacita a upozorňuješ na to dlouhodobě. Při vysokém pracovním zatížení je obtížné si skutečně odpočinout – úkoly se často nahromadí během dovolené, zastupování kolegů a nebo pracovní neschopnosti (což je spíše nevýhoda oboru jako takového).
Systém „odměn“ je netransparentní.