Körber Pharma Packaging Materials s.r.o.

Výroba papíru a výrobků z papíru

Jasná pravidla a férový přístup, snad je všem, já jsem neměl nikdy problém.
Poslední dobou se díky korona viru zpřísňují nařízení a požadavky na chování zaměstnanců. Ne každému to vyhovuje.

Řád a pravidla
Výrobní postupy jsou dlouhodobě nastavené a dané, nicméně prostor pro zlepšování se vždycky najde.

Tisk a zpracování krabiček na léky v rámci velkého nadnárodního koncernu znamená jistou práci u v těžké době.
Napsáno:březen 2021

Kolektiv
Napsáno:září 2019

Oceňuji práci v suchu, teple. Neprší na vás, není vám zima. Jsou opravdu pozice, místa, kde by člověk nikdy nechtěl pracovat, zde budete chráněni, ale o čistotě a bezprašnosti se mluvit nedá, je to firma na krabičky, papír, prach, to zde prostě je. Můžete si dovolit vyřídit si důležité osobní rozhovory, záležitosti. Můžete si v podstatě na moji pozici vyřídit cokoli jen chcete, pokud zvládáte svoji práci s přehledem a nikde nebrzdite kolegy, každý je na sebe vázaný, závislý pracovně. Benefity jako 13.plat Super, dovolená klasika, jinde je více, stravenky a svoz oceňuji. To je skrze benefitů všechno. Práce na 3 směny není žádná výhra, jako mladý, svěží člověk zvládáte, čím víc vám je, 3 směny nevyhledávate. Spolupráce se zaměstnavatelem je dá se říct v pořádku, pokud neřešíte vážně potíže. Takže jedna rada, raději nic neřešit, nemít problém s ničím a přežijete :D nechci nikoho odrazovat, já sama osobně už žádný problém nemám, abych přežila v této práci, nemám problém s ničím a s nikým, mám svůj svět, jedině tak můžete dýchat a pracovat, vydělávat peníze na svůj účet každý měsíc, často se stává, že dostanete nějaké prémie, to ano. Velice slušně záplaty pro člověka ke konci roku, začátku odměny ano. To je skvělé. Ve výrobě je pro mě jen neskutečně nízký nástupni plat, 19.000 v dnešní době je výsměch. Bohužel, nedoporučuji. Práce ve stoje, časté potíže ženských, pozoruji je každý den a jsou unavené, otrávené a za tuto odměnu na účet měsíčně za 3 směny? To snad není už ani lidský. Samozřejmě moje náplň práce je zajímavá, člověka to několik let baví, naplňuje, ale časem. Asi jako všechno se vám okouka, teď už je to pro mě spíš trest. Pracovat v kuse na 3 směny. Ale samozřejmě je plno lidí, kteří se tady třeba mohou najít, smysl života.
Vše jsem vypsala do předchozího okénka.

Práci v mezinárodním prostředí
Je zde možnost služebních cest do Švýcarska a jejich pobočky Körber Pharma Packaging Materiál s.r.o U nás jsou možné jazykové kurzy, jsou tu školení a platí m pravidla nebo i výhody jak pro naši českou pobočku tak i švýcarskou a to nás s nimi spojuje. Někdy je výhodou, že právě oni nastavují pravidla pro nás, protože si tam nenastolí nic krutého ;) Díky vysoké úrovni firmy dostáváme kvalitní dárky, firemní pomůcky.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:duben 2022

Úžasný kolektiv a práce v čistém prostředí .Dále se mi líbila náplň práce a spousta firemních akcí pro celou rodinu.
Ne

benefity - Angličtina se super lektorkou zdarma
zlepšit by chtělo vztahy na pracovišti.
Napsáno:leden 2019

S pracovní morálkou, vstřícností, benefity.
Napsáno:červen 2019

Způsob jednání ze strany vedení , mám možnost se vyjádřit. Líbí se mi pružná pracovní doba, skvělá lektorka na ANJ, firemní akce, na které můžu vzít celou rodinu :). V případě nemoci možnost využít sick days a navíc dovolená za odpracované roky.
Vždycky je prostor na zlepšení, ale s celkovými podmínkami jsem spokojen.
Napsáno:červen 2019

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Körber Pharma Packaging Materials s.r.o.?