Široká praxe v oboru (účetnictví a daně),
Rozmanitá práce (různí klienti, různé oblasti a rozsah zpracování agendy), Praktické využití cizích jazků (hlavně angličtina), Možnost přizpůsobit práci aktuálním potřebám (homeoffice), Mimopracovní akce (teambuildingy, vernisáže, vedené prohlídky Prahou); multisportka a stravenkový paušál
malý kolektiv (může být výhoda i nevýhoda) - např. při zastupování je to někdy náročnější
Možnost kariérního postupu
Můžete se z účetního začátečníka (juniora) vypracovat až na seniora (zkušenou účetní/zkušeného účetního), který samostatně zpracovává nejen účetnictví, ale i související daňová přiznání. Vše je learning by doing + případná externí školení, videolektor apod.
Kolektiv holek, které se snaží si vzájemně pomáhat a z nichž některé byly o dost mladší než já, byl fajn. Příjemné kanceláře, krásně zrekonstruovaný objekt v blízkosti metra. A procházka Prahou!
V PS jsem byla necelé dva měsíce a pracovní poměr jsem ukončila zejména proto, že v systému práce jsem pro mě neviděla dál smysl – chaotické předávání práce, nezaškolení v účetním SW, zastaralá neflexibilní verze SW, ve které je účetnictví některých klientů vedeno.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?