Benefiční turnaj ve florbale 2023
Dog friendly office
Dog friendly office
Práce v mezinárodním prostředí+7

ComAp a.s.

Vývoj a výroba řídících systémů pro záložní a nezávislé zdroje energie

V ComApu vyvíjíme řídící systémy pro nezávislé zdroje energie. Systémy, díky kterým bude celosvětový přechod na udržitelné zdroje energie jednodušší a rychlejší. Jsme česká firma s mezinárodní působností s centrálou v Praze a 15 kancelářemi po celém světě. Záleží nám na přátelské atmosféře a ve všem se řídíme našimi hodnotami - skvělí lidé, flexibilita, otevřenost, podpora a pomoc druhému, morální zásadovost a udržitelnost. Budete u nás pracovat s kolegy po celém světě a mít příležitost růst!

Pracovní prostředí - relax zóny, kuchyně, výběr pití. Firemní snídaně. Podpora sportovních volnočasových aktivit. Interní soutěže.
Zatím nic co by se nedalo vyřešit s nadřízenými nebo kolegy ;-)
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:duben 2025

- velmi vstřícná komunikace v týmu, oddělení a manažerem, - rozvoj a podpora manažera při rozvoji, dává mi příležitosti k rozvoji - firma dělá pěkné akce pro zaměstnance - health days, snídaně, kreativní worskshopy, možnost využít den v roce na podporu nezisku - flexibilita - možnost HO

Zasedací místnost

Zasedací místnost

Do práce na kole

Do práce na kole

ComAp a.s. image 3
Férový zaměstnavatel 2023+7

Na ComApu nejvíce oceňuji otevřenou, přátelskou a neformální atmosféru napříč celou společností. Všichni si tykáme a týmová spolupráce tu opravdu není jen klišé slovem. Líbí se mi, že většina manažerů / vedoucích jsou lidé, kteří pro ComAp dýchají, často zde pracují několik let a tedy jsou ve své roli velmi kompetentní. Dále oceňuji pocit stabilního zaměstnání, možnosti vzdělávání a pocit, že ComApu na svých zaměstnancích záleží. Velké plus je i časová flexibilita a možnost si vzít HO.
Napsáno:duben 2025

lidé, kultura, spolupráce a práce na sobě
pořád je na čem pracovat (člověk se musí držet, aby nevyužíval možnosti, které Comap nabízí:)).
Napsáno:duben 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti ComAp a.s.?
Oceňuji, že mohu kombinovaat práci v kanceláři s prací z domova. Se šéfem se dá na všem domluvit, vyjde mi vstříc, podpoří mě v rozvoji, je empatický. Na své současné pozici mám prostor pro rozvoj - komunikace napříč pobočkami, využívám angličtinu. Obecně se mi s lidmi ve firmě dobře spolupracuje, jsou vstřícní, přátelští.
Aktuálně mě nic nenapadá :-)

Neformální pracovní atmosféru
Ve firme si vsichni tykaji, hodne veci se da resit diskuzi, dohodou, management zamestnancum nasloucha, zajima ho jejich nazor, pravidelne se pta.

Možnost kariérního postupu
V ComApu je silna podpora internich naboru od HR i ze strany managementu. Nejprve se hleda ve vlastnich radach a pote az externe. Ve srovnani s jinymi firmami zamestnanci maji vice sanci zkusit jine role.
Napsáno:únor 2025

Zajímavá práce. Časová flexibilita
Korporátní prostředí
Napsáno:květen 2024

Kolegove a nadrizeni, perfektni spoluprace, kdyz neco potrebuju v soukromem zivote zaridit neodkladne, neni problem zaridit behem pracovni doby, nebo proste prestat pracovat a o 2 hodiny pozdeji pokracovat. Nikdo si tu na nic nehraje, vsichni se chovaji profesionalne. Lidi jsou to co ComAp delaji ComApem.
Musel bych hodne premyslet...
Napsáno:květen 2024

Zamestnanci maji velkou vahu a hlas. Super je snaha firmy sve zamestnance rozvijet a posouvat.
Nadrizeny obcas nerika jasne, co ocekava.

Firma je dynamická a roste - to vyžaduje, že se po nějaké době mění popis práce - jak procesy a odpovědnosti, tak i technologie.
Napsáno:duben 2024

Flexibilita práce, pracovní doby, důvěra, otevřená komunikace Prestižní značka Důraz na vzdělávání Skvělý kolektiv Mezinárodní působení, možnost cestování
S růstem firmy nárůst byrokracie (ale stále je to na velmi dobré úrovni)
Napsáno:duben 2024

Dobrý a podporující kolektiv Měnící se prostředí a nové projekty poskytují dobré prostředí pro osobní a kariérní růst. Lidi, kteří nedodávají a nebo jiným způsobem kazí atmosféru většinou odcházejí. Pokročilý systém řízení performance jednotlivce a i teamu
Mohl by být vyšší plat Hodně kolegů si neváží dobrého bydla a mám pocit, jak kdyby chtěli dělat rozhodnutí, které je spíš pro majitele nebo CEO

Hodně lidí zůstává v comapu poměrně dlouhoou dobu. S koncem projektu vám vždy najdou jinou práci.
Napsáno:duben 2024
Zaujala / nezaujala vás firma ComAp a.s.?