Sonnentor s.r.o. image

Sonnentor s.r.o.

Zpracování bylin a koření

Skvělá atmosféra ve firmě. Možnost rozvíjet se a věnovat se projektům, které mě baví. Ohled na to, že jsem máma a někdy potřebuju odejít dřív nebo přijít později.
Napsáno:únor 2020

firemní kultura, Sonnentor podniká s přesahem do trvalé udržitelnosti, super spolupracovníci
Ocenila bych vyčleněné odhlučněné místo pro důvěrnější rozhovory.
Napsáno:únor 2020

Jednání na úrovni je to jako v ráji,Čejkovický Sonnentor je nejlepší podnik v kterém jsem rád pracoval a velmi těžko se mi odcházelo. Velmi se mi stýskalo po lidech,kteří tam pracují. Vážím si všech pracovníků.
Jídelna pro zaměstnance, mohla být větší nebo ji alespoň uspořádat, židle by byly vhodnější než-li lavice, když sedíte na kraji a někdo odejde jste rázem na zemi, je tam velmi málo místa. Kolem Sonnentoru katastrofální pozemní komunikace,špatné stojany na kola,malé parkoviště na auta. Málo zeleně,stromy,kytky.
Napsáno:leden 2020

S výrobky, které nabízeli
Využívání pracovníků dle potřeb zam-tele, přes zimu vše ok, spokojenost s moji práci a nasazením, po ukončení Vánočních prodejů neměli dále zájem spolupracovat a neřekli to na přímo, nýbrž se ohradili ze semnou nejsou spokojeni, ikdyz cca 14dni zpět bylo vše ok a na můj dotaz, jak jsou semnou spokojeni, mi bylo odpovezeno, ze vše super...:-(
Napsáno:červen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Sonnentor s.r.o.?
Příjemné a čisté pracovní zázemí. Práce s opravdu kvalitními produkty.
Horší platové ohodnocení, nekvalitní management firmy. Kritizujete, máte připomínky, snažíte se něco zásadně změnit, nejste vítán. Alespoň teda ne na marketingu. Nejsem zhrzený zaměstnanec, ale ten kdo pro firmu dýchal, byla to ale chyba. Dělat v Sonnentoru opravdu není žádný dreamjob, jak se dost často dočtete v diskuzich na sociálních sítích. Pokud ale tomuto komentáři nedůvěřujete, ptejte se na reference. Obecně se v Čejkovicích od místních dozvíte hodně. A rozhodně to není jen závist, ale celková pověst firmy. I když ta závist tu logicky taky je. Držím všem pěsti při rozhodování.
Napsáno:leden 2022

Kolektiv, káva zdarma, benevolentnost
Špatný koncept příspěvku za senioritu, absence kariérního růstu, 22 dní dovolené
Napsáno:březen 2023

Výšší management Rozhodnutí firmy Plat Celkově zaměstnanci
Napsáno:listopad 2024

U této firmy máme ještě 23 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Sonnentor s.r.o.?