Sonnentor s.r.o. image

Sonnentor s.r.o.

Zpracování bylin a koření
56 hodnocení s 50 komentáři
Nejužitečnější komentář
Ekologie a ohled na přírodu je v celé firmě - děláme jen BIO a vykupujeme byliny od místních ekologických pěstitelů. Ve výrobě se velmi dbá hodně na kvalitu bylin i balení, protože máme hezké výrobky a hodně také vyvážíme do zahraničí. Vedení firmy a také jeden/jedna vedoucí se snaží dobře komunikovat máme například SIGI - to je takový firemní fejsbuk. Po zkušenostech z jiných firem si vážím toho, že si např. s celým managementem firmy mohu tykat a vyšší vedení i lidi z vedení s námi někdy poobědvají v naší kantýně. Ve firmě vládne většinou dobrá atmosféra. Vedoucí se o nás zajímají a nepřetěžují nás. Firma pořádá firemní dny, výlety a novoroční večírky a moje děti se celý rok těší na firemní tábor, kterým firma zajišťuje hlídání dětí během letních školních prázdnin. Máme opravdu moc hezké čisté pracovní prostředí a navíc všude to hezky voní. Když jsme někde na dovolené, tak jsem hrdá na to, že naše výborné čaje se prodávají v pěkných obchodech po celé republice. Poslední roky se firmě dařilo, dostali jsme třináctý plat a ještě navíc prémii ze zisku na konci roku.
Napsáno:leden 2025
Chci si přečíst komentáře
Firemní atmosféra v kostce
Jaký je zaměstnavatel87 %
Kolegové86 %
Nadřízení86 %
Zaměstnanci si tu pochvalují:
doporučuje 45
Práci, co dává hlubší smysl
doporučuje 34
Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 29

Zaujala / nezaujala vás firma Sonnentor s.r.o.?