Naprosto vynikající kolektiv, jak mezi kolegy tak hlavně nadřízenými, který se jen tak nevidí. Zároveň jsem si velmi cenila akcí, občerstvení, soutěží a cen - byly to benefity, které se konaly opravdu často, a práci to velmi zpříjemňovalo a zároveň i zlepšovalo kolektiv.
Velké mínus pro mě byla reakce zaměstnavatele na můj odchod, který se podepsal na výši mnou obdržené mzdy. Byla to pro mě nepříjemná zkušenost, která mi pokazila celkový dojem z naší spolupráce. Považovala jsem z mé strany za slušnost odchod oznámit dostatečně předem, i otevřeně zdělit důvod mého odchodu. Teď už jsem bohužel tedy poučena, že odchod ze zaměstnání se má oznámit až po výplatě... Působí to na mě jako neférové jednání, a kvůli tomu jsem i zavrhla myšlenku se v budoucnu k tomuto zaměstnavateli vrátit.
Děkujeme za zpětnou vazbu.
Finanční ohodnocení je již během pohovoru otázka diskuze. Skládá se u nás z fixní částky (která se časem navyšuje), zároveň máme variabilní složku díky které může zaměstnanec ovlivnit výši svého bonusu. V budoucnu je zde možnost kariérního růstu, takže opět může zaměstnanec ovlivnit výši svého ohodnocení. Aneb when there is a will, there is a way :)). HR tým SM
Cením si firemních benefitu a, že jsme tady sobrý kolektiv
Změnila bych HR.
Děkujeme za komentář.
Poslední 2 roky jsme komplet změnili HR a to i celý koncept oddělení. Funguje u nás např. tzv. HR open doors, snídaně s jednatelem aj.
Zároveň neustále pracujeme na nových benefitech. Mezi naše benefity patří např. stravenky, multisport karta, sleva na produkty, 5 dní volna navíc (v případě prodloužení smlouvy na dobu neurčitou) a mnohé další. Mimo to pořádáme spoustu zajímavých akcí (nyní bohužel online formou) např. Step Challenge, Online drink...
cením si toho, jak se zaměstnavatel chová ke všem svým zaměstnancům z pozici osobního života.
změnila bych personální složení, myslím si, že by se dalo dělat mnohem víc, pokud by zaměstnanci pracovali na 100%. Dále vázne komunikace napříč odděleními, bylo by dobré dělat pravidelně nějaké sezení.
Určitě bych také změnila finanční situaci zaměstnanců, aby byli spokojeni a neodcházeli.
Děkujeme za pozitivní i negativní komentář. :) HR tým za SM