RIXO a.s. image

RIXO a.s.

online pojišťovací služba

25 dní dovolené + 2 SD, možnost HO po domluvě s vedoucím (záleží na výsledcích), TL je chápavý, empatický, přátelský a zároveň se zdravou autoritou. Firemní snídaně Mladý kolektiv Dynamické prostředí (nečekejte stereotyp)
Lepší komunikace mezi IT a operátory Stabilnější bonusový systém Nátlak na výsledky
Napsáno:červen 2024

Zajímavá práce, možnost naučit se spoustě nových věcí a zároveň si i vydělat, výborný kolektiv, lidský přístup a zajímavé benefity.
Napsáno:březen 2024

Nebyla jsem spokojená s "pseudo" leadry. Mladí a samolibí, nedůvěryhodní. Přes velkou snahu se zlepšovat, vždy napomenutí a nemotivace. NEDOPORUČUJI TAM JÍT PRACOVAT.
Nedoporučuji tam pracovat, slíbili home office, nechtěli jej přiznat.
Dobrý den, je nám líto, že jste ze zaměstnání v naší společnosti měla špatný pocit. Na teamleadery v jakékoliv oblasti služeb jsme zatím žádné stížnosti nedostali a bohužel nevíme, co se stalo ve vašem případě. Home office je v našich kancelářích standardním způsobem práce a po dokončení úvodního zaškolení ho běžně poskytujeme. Důležitá je ale samozřejmě komunikace, důvěra a pochopení toho, jak fungujeme v týmu i samostatně. Přejeme vám vše dobré a hodně štěstí v dalším zaměstnání. RIXO a.s.
Napsáno:září 2023

Super tým a ochotní kolegové Možnost se naučit nové věci Pohodová atmosféra Rozumné vedení Žádné zbytečné porady
žádná relax zóna občas skoro prázdná kancelář

Pružnou pracovní dobu
Není problém si práci naplánovat podle sebe. Manažeři jsou vstřícní, když je potřeba režim upravit.

Pracuje tu spousta zkušených profesionálů s dlouhou praxí, kteří se rádi podělí o své znalosti. Je tu možnost načerpat spoustu nových vědomostí, hlavně co se týká pojišťovnictví a energetiky. Ty jsou praktické i pro každodenní život.
Napsáno:září 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti RIXO a.s.?
Přístup firmy Finanční ohodnocení Směny
Napsáno:červen 2023

tým lidí, profesionalita, pozitivní atmosféra, lidský přístup, příjemné pracovní prostředí
Firemní snídaně by mohly být klidně každý týden místo 1x měsíčně

Zajímavé benefity Možnost práce z domova Dobrý kolektiv
Komunikace mezi jednotlivými úseky(odděleními)
Dobrý den, děkujeme za hodnocení! Jsme rádi, že jste v naší společnosti spokojený. Co se týče komunikace mezi jednotlivými odděleními, jde o část firemních procesů, kterou se snažíme neustále zlepšovat. Doufáme, že alespoň některá nově zavedená opatření a interní kanály informovanosti pomáhají. RIXO a.s.
Napsáno:říjen 2022

Ve firmě oceňuji přátelský přístup mezi kolegy a mezi nadřízenými a podřízenými. Většinou není problém se na něco zeptat a prodiskutovat.
Bylo by dobré vylepšit komunikaci od vedení směrem do firmy. Jde o to, že informace se rychle mění a tomu by měla odpovídat i komunikace na lidi.
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, dobrého kolektivu a zdejší atmosféry si moc vážíme. Je pravdou, že se naše firma vyvíjí rychle a informace se mohou stejně rychle i měnit. V této oblasti pracujeme a nadále i budeme pracovat na zlepšení. Snažíme se udržovat dobrou informovanost pravidelným představením novinek online formou, osobní snídaní nebo jinými interními kanály. RIXO a.s.

Měli jsme dost přestávek
Se zaučením, byl na nás vyvýjen až velký tlak
Napsáno:leden 2023

Flexibilita práce z kanceláře/z domova Dobrý kolektiv
Napsáno:říjen 2022
Zaujala / nezaujala vás firma RIXO a.s.?