Nejvíce si vážím jednání ze strany ředitele a vedoucího. Nemusím mít obavy z jednání s nimi a hledáme vždy dohodu.
Určitě bych ocenila vyšší finanční ohodnocení, vzhledem k náročné práci, kterou vykonávám. Chybí mi možnost home officu (protože někdy by se to dalo využít), sickdays. Vzhledem k náročnosti práce chybí také ještě delší dovolená.
Oceňuji, lidskost a zájem o pracovníky . Neustálá práce na zlepšování a vývoj organizace a služeb.
Vnímám, že po sloučení dochází k nejasnostem. Chybí pro mě jasná komunikace i směrem ven (informovanost o jednotlivých službách v rámci organizace). Tok informací je "kostrbatý" v rámci orgnizaci. Nejasné kompetence, chybí odobní potkávání se i pracovní v rámci celé organitzace, tak aby byla identifikace s organizací vyšší.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Poradenské a krizové centrum, příspěvková organizace?
Každý den je úplně jiný, práce není jednotvárná každý den je pro nás ,,překvapením,,
Dobře se mi spolupracuje se kolegy
Můžu si práci sama organizovat
Výsledky své práce vidím
neformální pracovní atmosféra
možnost setkávání s různými typy lidí
možnost uplatnění jak pro zkušené, tak i začínající v oboru
možnosti dalšího vzdělávání
- vzhledem k charakteru práce nelze využívat pružnou pracovní dobu úplně pružně
- administrativní procesy