možnost sdílet s nadřízeným vše, co potřebuji vzhledem k práci, dialog, otevřenost
kávovar + káva, pracovní zázemí,
možnost vybrat si vzdělávání dle svých profesních potřeb
supervize
Vánoční večírek
odměny
Po sloučení organizací nedostatek času pro potkávání se s nadřízeným. Pocit, že v současnosti jedeme každý v jiném vlaku. Slyšíme se ještě?
málo času potkávat se a sdílet obavy všedních dnů, mít podporu, když ji potřebuji
obavy z kosmické rychlosti nadřízeného a nadšení pro projekty a akce celého vesmíru? :) Strach o zdraví!
Flexibilní pracovní doba, chápající prostředí vůči zaměstnaným rodičům, kolegiální prostředí, možnost vzdělávání nad rámec těch povinných pár hodin ročně, pěkné firemní benefity a ta energie, kterou tady vedení šíří, tu hodnotím velmi pozitivně.
Vzhledem k individuální a samostatné práci v rámci konzultací s klienty pak chybí ten čas ex post pro sdílení a probírání klientů s kolegy. Toto je však dáno pracovním zařazením.
Oceňuji hlavně přátelské prostředí, které je pro mne velmi důležité. Mám pocit, že se můžu vyjádřit ke všemu, co mě trápí i k tomu, co mi dělá radost. Nemám pocit, že by mě někdo za mé negativní pocity nějak odsuzoval. I když v každém ženském kolektivu jsou problémy :-), jsem ráda, že až na nějakou výjimku pracuji s vědomými ženami, které mají svou práci rády. Je fajn chodit do práce v dobré náladě, tzv. z domu - domů :-)
Trápí mě systém benefitů, které vlastně ani moc nejsou a také ocenění v rámci osobního hodnocení není podle mých představ.
Vzdělávání a supervize jsou v naší organizaci vyřešeny velmi dobře, stejně tak i podpora zaměstnance v obtížném období - a to jak pracovním, tak i osobním, což je příjemné a určitě ne všude samozřejmé.
Jsem momentálně spokojená zejména na svém pracovišti, kde panuje souhra, komunikace a dialog, který, i když občas nebývá jen pozitivní, je vždy přirozený a asertivní.
Oceňuji vstřícnost při sestavování směn, možnost výměny s kolegyněmi.
Práce je pestrá, smysluplnná a zajímavá.
Pracuji samostatně, do jisté míry si můžu přizpůsobit a tvořit denní program. Přitom mám jistotu, že v případě potřeby můžu požádat o pomoc své nadřízené.
Jsem pozitivní člověk a drobné nedostatky nebo nálady kolegů beru jako zvládnutelné...
Zaujala / nezaujala vás firma Poradenské a krizové centrum, příspěvková organizace?