AGC Automotive Czech a.s.

Tvarování a zpracování plochého skla

Jednání vedení se zaměstnanci. To poslední dobou dost vážně pokulhává..
Napsáno:srpen 2018

Prace bez zbytecneho stresu, dobry kolektiv
Platy, politika novych naboru i chovani k dlouhodobym zamestnancum
Napsáno:září 2018

Práce v této firmě byla z mého pohledu velmi psychicky náročná. To mě na druhou stranu naučilo rozvrhnout si práci, určit priority, nedělat si hlavu ze všeho a nebrat si práci domů - ať už jen myšlenkově, nebo doopravdy, prostě vypnout. V téhle firmě se taky naučíte, o čem je automotive, protože to je velmi specifický druh průmyslu.
Bohužel jsem měla u tohoto zaměstnavatele pocit, že jednají s lidmi spíše stylem "každý je nahraditelný". Nebyla zde možnost alespoň trochu osobního přístupu, např. posunutí pracovní doby kvůli studiu nebo rodinným důvodům bylo téměř nemožné. Dalším problémem byla zvláštní organizace oddělení, měla jsem nepřímého vedoucího, přímého vedoucího, nepřímého divizního vedoucího a ve výsledku jsem často nevěděla, co s kým řešit.
Napsáno:březen 2018

Myslím si, že každý kdo se snaží a chce se někam dostat, chodí do práce a má zájem se rozvíjet se může uchytit. I se základním vzděláním jako já, se dají vydělat slušné peníze. ale nic není hned. Třeba tomu dát čas.
Víc se starat o zlepšení pracovních podmínek, zjednodušování práce, místo nesmyslných činností jako například kde mít odložené košťata a položenou láhev s pitím.
Napsáno:březen 2018

Ničeho
Stejnak to bude podle nich tak je to jedno
Napsáno:duben 2018

Další platy a bonusy
Chování k zaměstnancům
Napsáno:březen 2017

13 a 14 plat a jistota, že vždy 10. je výplata na účtě
chování a přístup, kdo se ozval byl umlčen. Posledních 20 let na pozici na které jsem pracoval, se každých 5 let jinak jmenovala, ale stále jsem dělal to samé, pracovali zde různorodí pracovníci z různých oblastí, za fluktulaci jsme mohli my a vedení si mylo ruce. Výpovědi se dávaly nestandardním způsobem, s lidma se nepracovalo. My absolvovali více než 100 hodinové školení o komunikaci a naši nadřízení se podle toho nechovali. Bylo nám školitelem doporučeno delegovat práci na podřízené, ale naši nadřízení to nechtěli.

výplata vždy 10. v měsíci, pokud má člověk řádnou docházku bez absencí po roce i 13. a 14. plat. Jen je nutné dodržovat vše jak se má a chodit pravidelně do práce.

Řád a pravidla
pokud jste schopni dodržovat stanovené pravidla i když někdy nesmyslné a nepřemýšlet nad tím tak je to akorát pro vás
Napsáno:srpen 2025

Práce na dvánácti hodinách, krátký - dlouhý týden
Napsáno:červenec 2024

Možnost karierniho růstu.
Nejasna strategie ( neujasnene zákaznické požadavky)
Napsáno:květen 2023

Slušný plat, 13. + 14. plat, spousta benefitů, jistota práce, možnost kariérního růstu, možnost osobního růstu i mnoha kvalifikací. Pracovití a inteligentní lidé zde najdou dobré zázemí a dlouholetou jistotu stabilní práce a solidního příjmu. Netáhla a vychcánci zde budou vždy nadávat, jak je všechno na prd. Stejně jako v jiných firmách.
Firma poslední dobou nabírá pofidérní zaměstnance, což bohužel tlačí úroveň společnosti dolů. Ale díky nízké nezměstnanosti to bohužel nelze jinak :-(
Napsáno:prosinec 2018
Zaujala / nezaujala vás firma AGC Automotive Czech a.s.?