Přivedli mě do světa financí. Byla to skvělá zkušenost. Je třeba mít maturitu, OSVČ, makléřské zkoušky u ČNB a ochotu a chuť shánět si sám klienty.
Zaměstnavatel neproplácel ani nepřispíval na makléřské (finanční) kurzy u ČNB. Benefity v podobě Multisport karet v té době nebyli dostupné. Za ten rok a něco se toho spousta mohlo změnit
Nejvíce přístupu zakladatele Finposu na pana Pospíšila je to opravdu člověk na svém místě a kdo ho nezná, tak potom uzná, že nikoho takového v oboru financí ještě nepotkal.
Mít centrálu blíže k Brnu, ale zase je to o to více výjimečné, když se člověk vydá za hranici svého pracovního působení a pozná nové kraje.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?