ÚJV Řež, a. s. image

ÚJV Řež, a. s.

Výzkum a vývoj v oblasti technických věd

Zahraniční služební cesty Platové ohodnocení Pestrost prováděné práce
Měla by být lepší komunikace: vertikálně i horizontálně Mnoho úkolů chaoticky přicházejících Málo času na osobní rozvoj
Napsáno:duben 2024

Zajímavá a ukikátní práce na světové úrovni
Balancování na pomezí mezi korporátem a ústavem z 90. let

Příležitost využít cizí jazyky
90% podkladové dokumentace je v cizím jazyku a velká část práce vyžaduje aktivní komunikaci se zahraničními zákazníky a partnery, ať už v komerční oblasti (Westinghouse, FRAMATOME...) nebo v odborné (OECD NEA, IAEA, EPRI, mezinárodní konference...)

ÚJV Řež se zabývá podporou projektování, výstavby, provozu i vyřazování jaderných zařízení a to jak na analytické tak experimentální úrovni. Ve světě existuje jen několik desítek obdobných pracovišť, Evropě jednotky, v ČR je unikátní. Náročnost práce odpovídá požadavkům na kvalitu pro jaderný sektor.
Napsáno:duben 2024

Časová flexibilita v rámci kombinace práce spojené se studiem Zajímavá práce s minimálním rizikem nudné rutiny Příjemné pracovní prostředí na okraji Prahy

Jaderná energetika není jednoduché odvětví. Vše musí podléhat určitým standardům a je očekávána vysoká profesionalita a odbornost při řešení úkolů. Náročnost úkolu jde však ruku v ruce s tím, že práce v jádře obnáší zajímavé výzvy a přináší osobní prestiž a uspokojení z dobře odvedené práce při úspěšném řešení náročných úkolů.
Napsáno:duben 2024

Krásné místo, zajímavá pracovní náplň, flexibilní pracovní doba, dobrý kolektiv
Napsáno:duben 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti ÚJV Řež, a. s.?
Mezinárodní přesah, prestiž povolání.
Neefektivita administrativy, postupy často jako před 40 lety.
Napsáno:duben 2024

Nádherné prostředí, kde je firma umístěna. Zajímavá práce, lidé s vysokou odborností. Prostě mě to baví.
Někdy vázne komunikace napříč společností. Ale to je pochopitelné, vzhledem k velikosti a rozmanitosti společnosti.
Napsáno:březen 2024

Pracujeme v krásné lokalitě a pečujeme o zaměstnance, kteří se významně podílejí na budoucnosti jaderné energetiky, vodíku, výrobě Radiofarmak, vědě a výzkumu a dalších zajímavých oborů. Společnost mě i ostatním zaměstnancům poskytuje zázemí stabilního zaměstnavatele a významně podporuje sladění pracovního a osobního života formou pružné pracovní doby, zkrácených úvazků, kombinace práce na pracovišti a z domova apod. V našem areálu v Řeži i na našich dalších pracovištích máme unikátní technologické vybavení, které naší práci dává opravdu světový význam.
Mám výhrady ke sdílení informací ve společnosti, ale i to se postupně lepší.
Napsáno:březen 2024

Jistota zaměstnání s výbornou dopravní dostupností, mzdové ohodnocení + spousta benefitů (které vám jinde nedají), příjemné prostředí, vstřícní kolegové i nadřízení.
Svazující byrokracie (obecný problém v ČR..)

Řád a pravidla
V některých oblastech práce je nutné přesně dodržovat postup dle stanovených předpisů/směrnic. Pro člověka, který má rád pravidla a přesný řád to ocení.

Práci v mezinárodním prostředí
Mimo vzájemné spolupráce na zahraničních zakázkách jsou zaměstnanci také vysíláni na služební cesty do zahraničí na různé konference, kde sbírají nové zkušenosti ve svém oboru.
Napsáno:únor 2024

Unikátní prostředí Fajn Benefity Možnost HO Stabilita a jistota zaměstnavatele
Propojit víc firemní kulturu Být víc aktivnější ve spolupráci s ostatními divizemi a úseky a firmami v rámci skupiny Více společných akcí

Práci, co dává hlubší smysl
Práce v UJV má smysl, všechny aktivity a činnosti firmu posouvají dál, jako zaměstnavatele, který je svou specifičností a unikátností zajímavý a pracovat pro něj zvyšuje hrdost každého zaměstnance, že může zde pracovat.

Spolupráce se studenty je pro nás důležitá, nemusí mít praxi, zkušenosti, dáváme prostor všem, kteří studují a mají zájem se posunout ve své odbornosti.
Napsáno:únor 2024

Příjemné pracovní prostředí, milí kolegové. Nastavená pravidla, která se dodržují.
Nižší plat (podprůměrný)
Napsáno:listopad 2023
Zaujala / nezaujala vás firma ÚJV Řež, a. s.?