Blueberry s.r.o.

Činnosti v oblasti informačních technologií

Neformální a pohodová atmosféra. Skvělý tým, spoustu zvířat. Velmi si cením možnosti přicházet s vlastními nápady a vylepšeními, zároveň se mohu ozvat v jakémkoliv jiném smyslu slova – můj hlas je vždy vyslyšen a nějakým způsobem se daná věc řeší a posouvá dál. Velmi flexibilní nakládání s časem. Možnost dostat se k zajímavým projektům, není zde problém vyzkoušet si jiné role mimo vlastní pracovní pozici a naučit se tak novým věcem – tedy zajímavé možnosti vzdělávání.
Napsáno:říjen 2018

Cením si na Blueberry toho, že se snaží. Snaží se řešit problémy, mluvit se svými lidmi, poslouchat je. Cením si toho, že se snaží posouvat a rozvíjet, a to nejen jako firma technologicky, ale především rozvíjet svoje lidi, protože o těch to celé je. Cením si toho, že můžu vždycky přijít a svoje problémy víceméně napřímo řešit. Cením si benefitů, které máme.
Zlepšila bych ještě komunikaci. Komunikaci k lidem do firma, mezi lidmi z managementu. Přestože se o to firma neustále snaží, pořád je na čem pracovat. Je potřeba komunikovat rychle, dostatečně a efektivně, aby všichni měli potřebné informace.
Napsáno:květen 2018

Podpora profesního i osobního rozvoje, flexibilita, možnost přicházet s novými nápady a projekty, podpora tvorby osobního brandu, hodně neformální prostředí.
Sídlíme až za smícháčem, takže když nechceme trávit moc času cestování za dobrým jídlem, jsme odkázaní na donáškové služby.
Napsáno:prosinec 2017

Neformálního prostředí a příjemné atmosféry, rozmanitého backgroundu kolegů, podpory rozvoje, inovativnosti, snahy o kvalitně odvedenou práci.
Přecejen vyšší podporu vzdělávání - ne jen samostudia; nárok na samostudium by měl být standardem, a zaměstnanec by o něj nemusel bojovat, aby si jej zasloužil, když bylo toto samostudium prezentováno jako benefit.

Férovost a celková vyspělost
Napsáno:květen 2018

Lidsky a otevreny pristup, ferovost, vzdy se snazi vyjit vstric, pekne pracovni prostredi
Zatim nic :)
Napsáno:leden 2018

Otvorenosť, priestor pre sebarealizáciu, pracovné podmienky.
Napsáno:leden 2018

Atmosféry, která tu mezi lidmi funguje. Už za týden si můžete připadat, jako když ty lidi znáte roky. :)
Myslím, že tuhle možnost mám a pravidelně ji využívám. Když chci něco zlepšit, tak to řeknu - můj hlas je slyšet.
Napsáno:leden 2018

atmosféra, firemní politika, přátelkost a otevřenost, kolektiv, drive pro věc, možnost sebevzdělávání
Napsáno:prosinec 2017

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Blueberry s.r.o.?