Nejhorší kolegové, co jsem kdy potkala. Určitě je potřeba zlepšit komunikaci a přístup k nováčkům. Asi 3 kolegové byli naprosto úžasní, s ostatními to bylo peklo na zemi.
Zaměstnavatel se zajímá o své zaměstnance. Je možnost růstu. Pracovní podmínky jsou dobré. Odvoz do práce i z práce zařizuje zaměstnavatel, tudíž se ušetří benzín. Jídlo a pití je zajištěno v práci zdarma a vaří dobře.
Není nic, co bych vytkla.
Volnost a samostatnost
Volně se rozhodují a vyhodnocují danou situaci. Volnost i ve smyslu vybírání si pracovních dnů, kdy je to pro ně nejlepší a kdy potřebují být doma. Jednalo se o samostatnou a zodpovědnou práci. Na druhou stranu tam nikdy nejste úplně sám v případě nouze je vždy někdo na blízku, kdo pomůže, či poradí.
Určitě oceňuji stravu a pití zdarma, kolektiv byl fajn do té doby než nastoupilo hodně cizinců se kterými se nedalo vůbec domluvit.
Jinak moc pozitivního nevidím
Zaujala / nezaujala vás firma Palasino Group, a.s.?