Chování managementu ke svým podřízeným. Neférové jednání, neschopnost naslouchat zkušenějším podřízeným. Náplň práce nebyla dle mých představ, většinu času jsem nevěděla tzv. "do čeho píchnout".
Nesmyslné výjezdy do Prahy na 1,5 hodiny.
Pružnou pracovní dobu
Nejsou zde tzv. píchačky. Jak si to nastavíte v kolektivu, tak to funguje. Je možné si zajít cokoliv zařídit, když je odvedena práce, co je potřeba. Jinak klasika 8-16:30 je nastavena doba práce.
Majitel=vedení, ktery je strujcem chaosu a dezinformaci. Pouziva direktivni rizeni a zachazi do detailu toho, cemu nerozumi. Vysledkem je nadprumerna fluktuace zamestnancu. Vydrzi zde cca 10 mesicu, pak jsou vyhozeni, nebo utikaji.
Informovanost zaměstnanců, pracovní prostředí, řád a pravidla - nyní panuje chaos, zaměstnanci vysoké školy by měli možnost se vzdělávat, to není umožněno,nevyužije cizí jazyk, panuje nejistota, nestabilní zaměstnavatel, žádné benefity, dnes nepříjemné pracovní prostředí.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Oceňuji snahu zlepšovat vztahy na pracovišti, personální podpora, přátelské zacházení.
Zlepšit by se určitě mělo zázemí pro zaměstnance (wc, kuchyň, kanceláře....), lepší informovanost mezi jednotlivými odděleními. Neustálé rozšiřování pracovní náplně bez přidání peněz - například za zaměstnance, kteří z práce odešli a místo toho, aby se nabral nový člověk, práce se rozdělí mezi stávající zaměstnance.
Možnost seberealizace, prostor pro participaci na celkovém dění ve společnosti a možnost uplatnit své invence. Na další ocenění jsem tu krátce.
Méně mikromanagemnu, více vnitřních standardů a více (ale zdravě) vnitřních předpisů. Koncepční přístup k řešení věcí. Resp. nastavit společnost na podmínky "akciová společnost+střední podnik+vysoká škola" a vše optimálně skloubit.
zaměstnání mám blízko bydliště, časová flexibilita pracovní doby
mít možnost benefitů (stravenky), zlepšit komunikaci mezi kolegy, mít vzájemnou ochotu spolupráce, nastavit pravidla pro fungování - procesy (firemní předpisy)
Zaujala / nezaujala vás firma Ambis vysoká škola, a.s.?