Drby,pomluvy a nefér jednání managerů a vedení.
Přidat umí tak akorát práci. Odměny nula,benefity nula,vánoční prémie nula.
Nástup doporučuji pouze pro silné a odolné povahy.
Arogantní chování manažerů, žádné zastani u vedoucího, psychický nátlak, pomlouvani za zády, nejhorší střední management, přes který se k majitelům nedostanou pravdivé skutečnosti
s ničím ... za mě rozhodně nejhorší zaměstnavatel v okolí
- Neférové jednání nadřízených
- Protekce manažerů
- Psychický nátlak od nadřízených
- Žádné benefity
- V případě podání výpovědi ze strany zaměstnance, dělají naschvály (volání do budoucího zaměstnání,...)
- Pracovní doba
kolektiv - hlavně ze strany řadových zaměstnanců - vždy ochotní pomoci, vysvětlit...bohuže se strany managementu totální nepodpora, nedůvěra,
Neprosto neprofesionální management, neschopen řídit tým převzít zodpovědnost za výsledky oddělení.
Ve firmě, kde podřízený nemůže důvěřovat a necítí podporu ve svém nadřízeném, se zkrátka nedá pracovat.
skvělé a zajímavé produktové portfolio
velký potenciál na rozvoj značky
čisté a příjemné pracovní prostředí
asi jako všude, když chcete, můžete najít mezi kolegy i přátelé
ne vždy úplně správně nastavené procesy
vytváření domněnek na základě neúplných informací
parkování
Přímy nadřízený byl nejlepší nadřízený, kterého jsem kdy poznal.
Kolektiv byl skvelý
Pracovní zázemí a ochota vyslechnout připomínky.
Snaha ustálit situaci ve firmě.
Benefity - v okolí benefity nabízejí ve větším měřítku. Penzijní, větší dotované stravné atd.
Sezónni vytíženost.
Moderní pracovní prostředí a pozitivní atmosféra na pracovišti. Několikrát do roka firemní akce v rodinném duchu. Zároveň nic není automatické a člověk si musí odměnu zasloužit. Svědomití pracovníci nejsou přehlížení a vždy se dá o věcech bavit najít společnou řeč.
Bohužel občas není kde zaparkovat v blízkosti firmy.
- Rodinné prostředí
- Ocenění vykonané práce
- Firemní akce pro zaměstnance
- Dobré platové ohodnocení
- Přátelský kolektiv
- Férové jednání vedení se zaměstnanci